Scooterflex-Logo
Poeldijk

Scooter financiering biedt u de mogelijkheid een scooter te kopen bij Tensen 2wielers in de buurt van Poeldijk

Scooter financiering regelen voor het kopen van een nieuwe scooter in de buurt van Poeldijk? Wilt u graag een nieuwe trendy Vespa kopen? Of een stoere Kymco? Kom dan naar Tensen 2wielers in de buurt van Poeldijk. Tensen 2wielers biedt een ruime voorraad nieuwe en gebruikte scooters aan en biedt de mogelijkheid deze op afbetaling te kopen via een speciale scooter financiering. Zo betaald u elke maand een bedrag af in plaats van in één keer het volledige bedrag. Op deze wijze kunt u wellicht toch kiezen voor de mooie nieuwe scooter die u wenst. Benieuwd wat wij op voorraad hebben? Bekijk ons aanbod dan op onze website. Liever gelijk een proefrit maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in de buurt van Poeldijk. Ons team staat hier voor u klaar om u te voorzien van tips en adviezen. Ook laten we u graag kennis maken met de vele mogelijkheden die wij hebben.

Scooterflex scooter financiering

Tensen 2wielers, dé scooterspecialist van Poeldijk en omgeving, biedt een scooter financiering aan via Scooterflex. Bij ScooterFlex is het mogelijk om gespreid te betalen, zonder haken en ogen. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u of u er voor in aanmerking komt en wat uw maandelijkse lasten zullen zijn. Dit kunt u doen door de volgende gegevens in te vullen:

  • aankoopbedrag
  • inruilwaarde
  • aanbetaling
  • scooterkleding
  • accessoires en kosten

Benieuwd hoe een scooter financiering werkt? Bekijk hiervoor het filmpje op onze website.

Gemak van een scooter financiering

Een scooter financiering biedt u het gemak om eenvoudig gespreid een betaling te kunnen regelen. U betaald een vast termijn krediet, geen afsluit en administratiekosten, kiest zelf de looptijd en kunt ten alle tijden extra aflossen. Ondanks de scooter financiering bent u direct eigenaar van de scooter. Ook gebruik maken van deze mogelijkheid? Verschillende scooters proberen? Kom langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Poeldijk.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter financiering | Poeldijk

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service