Scooter financiering biedt u de mogelijkheid een scooter te kopen bij Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland
Zuid-Holland

Scooter financiering biedt u de mogelijkheid een scooter te kopen bij Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland

Scooter financiering regelen voor het kopen van een nieuwe scooter in de buurt van Zuid-Holland? Wilt u graag een nieuwe trendy Vespa kopen? Of een stoere Kymco? Kom dan naar Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland. Tensen 2wielers biedt een ruime voorraad nieuwe en gebruikte scooters aan en biedt de mogelijkheid deze op afbetaling te kopen via een speciale scooter financiering. Zo betaald u elke maand een bedrag af in plaats van in één keer het volledige bedrag. Op deze wijze kunt u wellicht toch kiezen voor de mooie nieuwe scooter die u wenst. Benieuwd wat wij op voorraad hebben? Bekijk ons aanbod dan op onze website. Liever gelijk een proefrit maken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland. Ons team staat hier voor u klaar om u te voorzien van tips en adviezen. Ook laten we u graag kennis maken met de vele mogelijkheden die wij hebben.

Scooterflex scooter financiering

Tensen 2wielers, dé scooterspecialist van Zuid-Holland en omgeving, biedt een scooter financiering aan via Scooterflex. Bij ScooterFlex is het mogelijk om gespreid te betalen, zonder haken en ogen. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u of u er voor in aanmerking komt en wat uw maandelijkse lasten zullen zijn. Dit kunt u doen door de volgende gegevens in te vullen:

  • aankoopbedrag
  • inruilwaarde
  • aanbetaling
  • scooterkleding
  • accessoires en kosten

Benieuwd hoe een scooter financiering werkt? Bekijk hiervoor het filmpje op onze website.

Gemak van een scooter financiering

Een scooter financiering biedt u het gemak om eenvoudig gespreid een betaling te kunnen regelen. U betaald een vast termijn krediet, geen afsluit en administratiekosten, kiest zelf de looptijd en kunt ten alle tijden extra aflossen. Ondanks de scooter financiering bent u direct eigenaar van de scooter. Ook gebruik maken van deze mogelijkheid? Verschillende scooters proberen? Kom langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter financiering | Zuid-Holland

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service