Scooter kopen vlakbij Vlaardingen? 
Vlaardingen

Scooter kopen vlakbij Vlaardingen?

Scooter kopen in de buurt van Vlaardingen? Altijd al uw eigen Vespa willen kopen? Kom dan naar dé scooterzaak van Vlaardingen en omgeving. Tensen 2wielers Westland is al vele jaren een bekend begrip in Vlaardingen en omgeving als het gaat om scooters. Naast scooters kunt u bij ons terecht voor brommers, crossers en snorfietsen. Wanneer u een scooter gaat kopen wilt u uiteraard goed en eerlijk geadviseerd worden. Ons team onderscheidt zich in kennis, kwaliteit, service en garantie en geeft u graag advies. Weet u nog niet wat voor merk scooter u wilt kopen? Welk model of uitvoering? Op onze website kunt u verschillende scooters van diverse merken bekijken om een beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Tevens kunt u met de Vespa Configurator zien hoe een zelf samengestelde Vespa eruit komt te zien.

Nieuwe of gebruikte scooter kopen in de regio Vlaardingen?

Als u een scooter gaat kopen in de buurt van Vlaardingen is het van belang om vooraf te bedenken of u een nieuwe of gebruikte scooter wilt kopen. Het budget en uw wensen spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Op onze website hebben wij regelmatig scooters in de aanbieding. Maar ook de nieuwe modellen staan op onze website zoals de:

Proefrit maken voordat u een scooter gaat kopen? Kom naar onze showroom in de buurt van Vlaardingen.

Naast het kopen van een scooter kunt u vlakbij Vlaardingen ook terecht bij ons voor de E Bike

In ons aanbod naast de scooter, kunt u ook terecht om een E bike te kopen bij ons vlakbij Vlaardingen. Zo hebben we de Piaggio Wi-Bike Comfort elektrische fiets. Met name het hele aandrijfpakket van motor, batterij en bedieningsdisplay onderscheidt zich door de hoogwaardige technologie en de veelheid aan functies. Wij tonen u graag de verschillende modellen. Kom snel eens langs om deze hippe en prachtige elektrische fiets te bekijken.

Financiering om een scooter te kopen

Wilt u een financiering regelen om een scooter te kopen bij Tensen 2wielers in de buurt van Vlaardingen? Bij ScooterFlex is het mogelijk om gespreid te betalen, zonder haken en ogen. U ontvangt een laag maandbedrag en kunt altijd extra boetevrij aflossen wanneer u maar wilt! Laat u vooraf goed informeren en neem contact op via 0900 - 63 333 36. (10 ct/min.)

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM