Wateringen

Scooter occasions kopen in de buurt van Wateringen? Kom naar Tensen 2wielers!

Op zoek naar sportieve scooter occasions in de buurt van Wateringen? Tensen 2wielers beschikt over een ruim assortiment met zowel nieuwe als gebruikte scooters. Indien u kiest voor één van onze scooter occasions bent u verzekerd van een scherpe prijs. Ook garanderen wij kwaliteit. Alle scooter occasions worden nauwkeurig geïnspecteerd en onderhouden. Als u een scooter koopt bij Tensen 2wielers in de buurt van Wateringen kiest u voor een voordelige en betrouwbare aankoop waar u jarenlang plezier van zult hebben! Wilt u liever een nieuwe scooter? Naast ons gevarieerde aanbod scooter occasions zijn wij gespecialiseerd en dealer in vele merken bromfietsen/schakelbrommers zoals: Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Al deze merken kunt u zowel online als in onze showroom in de buurt van [PLAATSNAM] bekijken. U bent van harte welkom.

Populaire scooter occasions

Vooral snorscooters zijn vandaag de dag erg populair onder zowel jong als oud. U kunt er snel en gemakkelijk mee van A naar B. Daarnaast hoeft u geen helm te dragen en kunt u gebruik maken van het fietspad. Wilt u niet teveel geld kwijt zijn? Wel gaan voor kwaliteit en optimaal rijcomfort? Kom dan voor het aanbod scooter occasions naar Tensen 2wielers in de buurt van Wateringen. Wij bieden verschillende soorten scooter occasions aan. Als u kiest voor occasion scooters van Tensen 2wielers in de buurt van Wateringen bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Goede inspectie
  • Garantie
  • Uitstekende service

Voor levering inspecteren wij de scooter occasions grondig zodat de kwaliteit nagenoeg gelijk is aan een nieuwe scooter.

Showroom met scooter occasions

Graag nodigen wij u van harte uit in onze showroom in de buurt van Wateringen om ons aanbod scooter occasions te bekijken. Ons team staat voor u klaar, leid u rond en geeft u graag tips en adviezen. Op onze website vindt u onze openingstijden. Komen deze tijden niet uit? Geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook buiten openingstijden staan wij, op afspraak, voor u klaar. Mede door deze unieke service en een ruim aanbod scooter occasions zijn wij een bekend begrip in Wateringen en omgeving.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter occasions | Wateringen

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM