Zuid-Holland

Scooter occasions kopen in de buurt van Zuid-Holland? Kom naar Tensen 2wielers!

Op zoek naar sportieve scooter occasions in de buurt van Zuid-Holland? Tensen 2wielers beschikt over een ruim assortiment met zowel nieuwe als gebruikte scooters. Indien u kiest voor één van onze scooter occasions bent u verzekerd van een scherpe prijs. Ook garanderen wij kwaliteit. Alle scooter occasions worden nauwkeurig geïnspecteerd en onderhouden. Als u een scooter koopt bij Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland kiest u voor een voordelige en betrouwbare aankoop waar u jarenlang plezier van zult hebben! Wilt u liever een nieuwe scooter? Naast ons gevarieerde aanbod scooter occasions zijn wij gespecialiseerd en dealer in vele merken bromfietsen/schakelbrommers zoals: Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Al deze merken kunt u zowel online als in onze showroom in de buurt van [PLAATSNAM] bekijken. U bent van harte welkom.

Populaire scooter occasions

Vooral snorscooters zijn vandaag de dag erg populair onder zowel jong als oud. U kunt er snel en gemakkelijk mee van A naar B. Daarnaast hoeft u geen helm te dragen en kunt u gebruik maken van het fietspad. Wilt u niet teveel geld kwijt zijn? Wel gaan voor kwaliteit en optimaal rijcomfort? Kom dan voor het aanbod scooter occasions naar Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland. Wij bieden verschillende soorten scooter occasions aan. Als u kiest voor occasion scooters van Tensen 2wielers in de buurt van Zuid-Holland bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Goede inspectie
  • Garantie
  • Uitstekende service

Voor levering inspecteren wij de scooter occasions grondig zodat de kwaliteit nagenoeg gelijk is aan een nieuwe scooter.

Showroom met scooter occasions

Graag nodigen wij u van harte uit in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland om ons aanbod scooter occasions te bekijken. Ons team staat voor u klaar, leid u rond en geeft u graag tips en adviezen. Op onze website vindt u onze openingstijden. Komen deze tijden niet uit? Geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook buiten openingstijden staan wij, op afspraak, voor u klaar. Mede door deze unieke service en een ruim aanbod scooter occasions zijn wij een bekend begrip in Zuid-Holland en omgeving.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter occasions | Zuid-Holland

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM