Scooter onderdelen kopen en laten bezorgen in de buurt van Oostvoorne? Bekijk de website van Tensen 2wielers!
Oostvoorne

Scooter onderdelen kopen en laten bezorgen in de buurt van Oostvoorne? Bekijk de website van Tensen 2wielers!

Scooter onderdelen kopen bij een betrouwbare garage in de buurt van Oostvoorne met originele onderdelen? Moet er een onderdeel van uw scooter vervangen worden? Is deze versleten of kapot? Wat uw wensen ook zijn, bij Tensen 2wielers bent u aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren een bekend begrip in Oostvoorne en omgeving als het gaat om scooters. Zo kunnen wij circa 30 000 scooter onderdelen en meer dan 150 soorten en merken scooters leveren. Door ons brede en gevarieerde aanbod kan iedere doelgroep, van jong tot oud, bij ons terecht. Bekende merken zoals Vespa en Piaggio vind u allemaal in onze (online) showroom. Door de combinatie van ons uitgebreide assortiment en jarenlange ervaring verzekeren wij u dat wij alles kunnen bieden op het gebied van scooters. Neem gerust een kijkje op onze website of kom bij ons langs in de buurt van Oostvoorne. Bij ons vind u beslist de mooiste scooters en scooter onderdelen van Nederland.

Scooter onderdelen laten vervangen

Zijn bepaalde onderdelen van uw scooter aan vervanging toe? Kom dan langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Oostvoorne. Wij beschikken over de kennis, ervaring, monteurs en middelen om dit op de juiste wijze voor u uit te kunnen voeren. Tevens werken wij met originele scooter onderdelen van bekende merken zoals Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Wilt u voorkomen dat uw scooter of onderdelen vervangen moeten worden? Kies dan voor tijdig en regelmatig onderhoud verzorgd door ons team in de buurt van Oostvoorne. Meld uw scooter aan voor onderhoud en laat de volgende gegevens achter:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Scooter
  • Kenteken

Ook kunt u aangeven wat voor soort onderhoud uw scooter nodig heeft. Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging van de afspraak.

Voorraad scooter onderdelen

Tensen 2wielers beschikt over een ruime voorraad scooter onderdelen in de buurt van Oostvoorne. Deze zijn geschikt voor verschillende scooters. Indien er bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn zorgen wij ervoor dat deze snel geleverd kunnen worden. Naast scooter onderdelen is er bij ons een ruime keuze aan sloten, helmen en andere accessoires. In onze showroom in de buurt van Oostvoorne bent u van harte welkom om alle modellen, onderdelen en accessoires te bekijken. Liever thuis op de bank? Breng dan een bezoekje aan onze webshop.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM