Scooter onderdelen
Scooter onderdelen

Koop uw scooter onderdelen bij Tensen 2wielers

Heeft u losse scooter onderdelen nodig of wilt u bepaalde onderdelen van uw scooter laten vervangen? Kom dan naar Tensen 2wielers en laat uw scooter weer in een perfecte technische staat verkeren. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van allerlei diverse soorten scooters, brommers, crossmotoren en snorfietsen. Daarbij bieden we u een ruim assortiment aan verschillende onderdelen voor elke type scooter of andere motorfiets. Ons team van gedreven en vakkundig personeel staat klaar om al uw problemen te verhelpen met uw motorfiets. Wij bieden onze klanten alleen de beste kwaliteit en service en garanderen dat u binnenkort weer veilig de weg op kunt met uw scooter.

Meer dan 30.000 verschillende scooter onderdelen

Wist u dat we bij Tensen 2wielers meer dan 30.000 verschillende soorten scooter onderdelen aanbieden? Als u iets nodig heeft aan onderdelen voor uw scooter of andere motorfiets moet u daarom beslist bij ons zijn. Met zoveel verschillende onderdelen hebben we voor elk type en elk scooter merk de juiste specifieke attributen in huis om het probleem te verhelpen zodat uw scooter binnenkort weer als een zonnetje rijdt. 

Onderdelen van verschillende topmerken

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw scooter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime voorraad onderdelen. De onderdelen bestaan o.a. uit de topmerken Akrapovic en J-COSTA. We bieden daarnaast ook reparaties en onderhoudsbeurten aan voor scooters. In onze werkplaats gaan onze gediplomeerde en vakkundige monteurs dan aan de slag om reparaties uit te voeren volgens de BOVAG voorwaarden. Liever een volledig nieuwe of tweedehands scooter kopen? Ook dat bieden we aan bij Tensen 2wielers. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heeft u ook accessoires nodig voor uw scooter?

Bent u naast onderdelen op zoek naar accessoires voor uw scooter zoals een windscherm of een helm van Beon of Nolan? Bekijk dan eens onze accessoires en ontdek het ruime assortiment! Ook hebben we natuurlijk nog meer andere accessoires in ons assortiment.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter onderdelen

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service