Scooter onderdelen
Scooter onderdelen

Scooter onderdelen vervangen om uw scooter weer terug te brengen in originele staat

Scooter onderdelen laten vervangen? Uw scooter weer terug in goede technische staat laten brengen? Kies er dan voor om een afspraak te maken met dé scooterspecialist van de omgeving: Tensen 2Wielers. Tensen 2Wielers is dé scooterzaak van de omgeving en hét adres voor scooter onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van motorscooters, scooters, bromscooters, brommers, crossers en snorfietsen (50 tot 500 cc). Met een team van gedreven, vakbekwame en betrokken medewerkers staat ons bedrijf voor het leveren van een uitstekende service. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad met verschillende scooter onderdelen van onder andere Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos, bieden wij onze klanten kennis, kwaliteit, service en garantie. Hierdoor kunnen wij snel reparaties uitvoeren en u zekerheid geven dat u weer veilig de weg op kunt met uw scooter.

Scooter onderdelen vervangen

Als een scooter ouder is kan het voorkomen dat bepaalde scooter onderdelen vervangen moeten worden. Zo hebben wij scooter onderdelen die aan het frame van de scooter zitten zoals:

  • Stuur
  • Kappen
  • Remdelen
  • Gashandel
  • Contactslot

Maar ook motoronderdelen hebben wij op voorraad. Moet de bougie van uw scooter vervangen worden? Of maakt de uitlaat een raar geluid? Onze monteurs kijken graag in onze garage naar uw scooter en herstellen deze weer in nieuwstaat.

Scooter onderdelen en accessoires

Naast scooter onderdelen hebben wij ook een ruime voorraad met accessoires. Deze kunt u allemaal op onze website bekijken. Zo hebben wij een kettingslot, kleding, helmen, dempers en banden. Deze accessoires kunt u vrijwel allemaal zelf monteren. Wilt u winterbanden onder uw scooter hebben? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Maak direct een afspraak en kies voor veiligheid op de weg.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM