Tomos

Koop Tomos onderdelen bij Tensen 2wielers

Heeft u een Tomos scooter maar zijn er bepaalde onderdelen aan een reparatiebeurt of vervanging toe? Koop dan al uw scooter onderdelen bij Tensen 2wielers. Wij bieden u het meest ruime assortiment aan diverse scooter onderdelen. Dit kunnen bijvoorbeeld scooter onderdelen zijn van het merk Tomos maar ook van vele andere merken. Kom langs in onze showroom of bekijk het assortiment meteen online.

Wie is Tensen 2wielers

Tensen 2wielers is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met scooters. Wij bieden verschillende merken scooters aan zoals Tomos scooters en voeren daarnaast reparaties en onderhoud uit. Daarbij bieden we het meest ruime assortiment aan verschillende scooter onderdelen die geschikt zijn voor elk merk en type scooter. Denk hierbij aan de topmerken als Akrapovic en J-COSTA.  Ons team bestaat uit vakkundige specialisten die al jaren ervaring hebben in het vakgebied. Door ons professionele team bieden we u de beste kwaliteit scooters en alles wat daarbij komt kijken zodat u kunt genieten van heerlijke ritjes op uw voertuig.

Meer dan 30.000 verschillende scooter onderdelen

Ons assortiment aan scooter onderdelen bestaat uit wel 30.000 verschillende onderdelen! Zo bieden we voor elk scooter merk, type en model een ruim assortiment aan met de beste onderdelen. Met zo’n ruim assortiment proberen we voor elk probleem een oplossing te creëren om al uw scooter problemen te verhelpen. Daarnaast bieden we elk onderdeel los aan voor uw Tomos scooter. Wilt u een reparatie laten uitvoeren of profiteren van één van onze services? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Veiligheid op de weg gaat boven alles. Graag dragen wij daar aan bij.

Ook voor Tomos scooter accessoires

Wist u dat we naast scooters en scooter onderdelen ook accessoires aanbieden voor op uw Tomos scooter? Denk aan windschermen, beugels en helmen van topmerken als Nolan en Beon. Uiteraard hebben we nog veel meer. Bekijk onze accessoires en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Voor tips en adviezen kunt u contact opnemen.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter onderdelen | Tomos

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service