Scooter ophaalservice voor pech onderweg
Scooter ophaalservice

Scooter ophaalservice van Tensen Tweewielers

Gebruik maken van scooter ophaalservice? Heeft u pech onderweg? Neem contact op met Tensen 2wielers Westland en profiteer van de scooter ophaalservice. Tensen 2wielers is al vele jaren dé scooterzaak van de omgeving en biedt unieke service aan klanten. Wij onderscheiden ons niet alleen in service maar ook in kwaliteit, advies en een ruim assortiment scooters. Zo vindt u bij ons een breed assortiment aan topmerken in gemotoriseerde tweewielers. Uitgangspunt is een uitstekende service, aftersales en prettig persoonlijk contact. Wilt u een afspraak voor reparatie? Gebruik maken van de scooter ophaalservice? Neem contact op en maar een afspraak. Wij staan graag voor u klaar met advies.

Scooter ophaalservice voor pech onderweg

Niets is zo vervelend als pech onderweg. Wanneer u onderweg stil komt te staan raden wij aan gebruik te maken van onze unieke scooter ophaalservice. Wij halen u en uw scooter, motorscooter of brommer met onze servicewagen op en brengen u naar onze werkplaats in ’s-Gravenzande. We zullen de schade opnemen en in overleg met u de reparatie uitvoeren. Op deze manier heeft u zelf nergens omkijken naar. De kosten voor onze scooter ophaalservice lopen uiteen. Afhankelijk van waar de scooter zich bevindt kunnen wij deze ophalen. Wij hebben de kosten voor u op een rij gezet:

  • Binnen 's-Gravenzande €5,00
  • Vanuit Monster, Hoek van Holland, Naaldwijk en Maasdijk €15,00
  • Vanuit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier €17,50
  • Vanuit Wateringen en Kwintsheul €19,50
  • Vanuit Delft, Rotterdam en Den Haag €25,00

Staat u op een andere plaats met pech? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter ophaalservice

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service