Scooter ophaalservice voor pech onderweg
Scooter ophaalservice

Scooter ophaalservice van Tensen Tweewielers

Gebruik maken van scooter ophaalservice? Heeft u pech onderweg? Neem contact op met Tensen 2wielers Westland en profiteer van onze " scooter ambulance " Tensen 2wielers is al vele jaren dé scooterzaak van de omgeving en biedt unieke service aan klanten. Wij onderscheiden ons niet alleen in service maar ook in kwaliteit, advies en een ruim assortiment scooters. Zo vindt u bij ons een breed assortiment aan topmerken in gemotoriseerde tweewielers. Uitgangspunt is een uitstekende service, aftersales en prettig persoonlijk contact.  

Scooter ophaalservice voor pech onderweg 

Niets is zo vervelend als pech onderweg. Wanneer u onderweg stil komt te staan raden wij aan gebruik te maken van onze unieke scooter ophaalservice. Wij halen u en uw scooter, motorscooter of brommer met onze servicewagen op en brengen u naar onze werkplaats in ’s-Gravenzande. We zullen de schade opnemen en in overleg met u de reparatie uitvoeren. Op deze manier heeft u zelf nergens omkijken naar. De kosten voor onze het ophalen lopen uiteen. Afhankelijk van waar de scooter zich bevindt kunnen wij deze ophalen. Wij hebben de kosten voor u op een rij gezet: 

  • Binnen 's-Gravenzande €5,00 
  • Vanuit Monster, Hoek van Holland, Naaldwijk en Maasdijk €15,00 
  • Vanuit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier €17,50 
  • Vanuit Wateringen en Kwintsheul €19,50 
  • Vanuit Delft, Rotterdam en Den Haag €25,00 

Staat u op een andere plaats met pech? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wilt u een afspraak voor reparatie? Gebruik maken van de scooter ophaalservice? Neem contact op en maar een afspraak. Wij staan graag voor u klaar met advies. 

Voorkomen van pech onderweg voor uw scooter 

Hoewel onze scooter ophaalservice altijd klaarstaat om te helpen bij pech, begrijpen we dat het voorkomen van pech de beste oplossing is. Daarom biedt Tensen 2wielers niet alleen reparatie- en onderhoudsdiensten, maar ook advies over hoe u uw scooter in topconditie kunt houden om ongewenste stilstand te vermijden. Regelmatige onderhoudsbeurten, het controleren van de bandenspanning, het tijdig vervangen van slijtageonderdelen zoals remblokken en het gebruiken van kwaliteitsonderdelen zijn enkele van de manieren om uw scooter betrouwbaar te houden. We raden aan om uw scooter minimaal eens per jaar naar onze werkplaats te brengen voor een grondige controle. Daarnaast bieden we ook workshops en tips over eenvoudige dagelijkse controles die u zelf kunt uitvoeren. Zo blijft u niet alleen veilig op de weg, maar vermindert u ook de kans op onverwachte problemen. En mocht u toch onverhoopt pech krijgen, dan kunt u ons natuurlijk inschakelen. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter ophaalservice

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service