scooter-ophaalservice
Naaldwijk

Scooter ophaalservice vlakbij Naaldwijk

Scooter ophaalservice in Naaldwijk? Staat u stil langs de weg met uw scooter? Krijgt u deze niet meer aan de praat en is deze kapot? Of heeft u een lekke band? Neem dan direct contact op met Tensen 2wielers en maak gebruik van onze unieke scooter ophaalservice in Naaldwijk en omgeving. Tensen 2wielers rijdt zo snel mogelijk naar u toe en zorgt ervoor dat uw scooter op werkplaats in ’s-Gravenzande terecht komt. Naast deze service kunnen wij reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan scooters verzorgen. Door onze enorme voorraad met scooteronderdelen kunnen wij uw scooter snel en vakkundig repareren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u weer over uw scooter kunt beschikken.

Scooter ophaalservice verzorgd door Tensen 2wielers voor de regio Naaldwijk

Onderweg stil komen staan is heel vervelend. Wanneer u dit overkomt kunt u het beste gebruik maken van onze scooter ophaalservice in Naaldwijk. Wij halen u en uw scooter, motorscooter of brommer met onze servicewagen op en zorgen ervoor dat deze op onze werkplaats terecht komt. Hier staat ons team voor u klaar om uw scooter vakkundig te kunnen repareren. Bij reparatie of onderhoud van uw tweewieler, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. De kosten voor vervangend vervoer zijn € 12,50 per dag.

Haal- en brengservice in de regio Naaldwijk bij reparatie en/of onderhoud

Naast onze scooter ophaalservice in Naaldwijk en omgeving hebben wij ook de haal- en brengservice. Bij reparatie of onderhoud kunnen wij uw tweewieler komen halen en/of terugbrengen naar uw huis- of werkadres. De kosten voor de haal- en brengservice zijn per rit:

  • Binnen 's-Gravenzande € 5,00
  • Vanuit Monster, Hoek van Holland, Naaldwijk en Maasdijk € 15,00
  • Vanuit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier € 17,50
  • Vanuit Wateringen en Kwintsheul € 19,50
  • Vanuit Delft, Rotterdam en Den Haag € 25,00

Meer informatie over onze scooter ophaalservice die wij verzorgen in Naaldwijk en omgeving? Een andere vraag of wens? Kom gerust langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter ophaalservice | Naaldwijk

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service