Scooter dealer van Piaggio, Vespa en nog veel meer
Scooter

Scooter dealer van Piaggio, Vespa en nog veel meer

Scooter dealer nodig waar u een scooter kunt kopen van verschillende merken? Tensen 2Wielers is dealer van verschillende merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos en staat graag voor u klaar met advies. Al vele jaren zijn wij een bekend begrip in de omgeving op het gebied van een scooter. Recent is Tensen 2Wielers Westland door Piaggio Vespa BV Nederland gekwalificeerd als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland. Hierdoor krijgen wij niet alleen de kwalificatie voor het dealerschap van dit scooter merk maar ook de erkenning voor onze technische kennis en deskundigheid op het gebied van motorscooters. Wilt u uw scooter van een bepaald merk laten repareren? Dat is bij ons geen enkel probleem. Ons team bestaat uit gespecialiseerde monteurs die kennis en ervaring hebben met verschillende scooter merken. Wij zorgen dat uw scooter weer als nieuw is.

Scooter kopen bij Tensen 2wielers?

Een scooter kopen bij Tensen 2wielers? Altijd al een scooter van Vespa willen hebben? Of gaat uw voorkeur uit naar een scooter van Piaggio? Welke scooter u ook bij ons koopt, wij verzekeren u van kwaliteit en goede garantie. Tensen 2wielers onderscheid zich in de volgende dingen:

Benieuwd of er een scooter voor u bij zit? Kom dan bij ons langs of bekijk onze website. Hier laten wij ons actuele scooter aanbod zien.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM