Den Haag

Een scooter kopen in de buurt van Den Haag bij Tensen 2wielers

Wilt u een scooter kopen in de buurt van Den Haag? Bij Tensen 2wielers verkopen wij nieuwe scooters en tweedehands scooters. Wat uw wensen ook zijn, als dealer van vele merken, heeft Tensen 2wielers nabij Den Haag een ruim aanbod aan scooters. Wij verkopen vele merken en zijn onder andere dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter nabij Den Haag wilt kopen, kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en vinden het belangrijk om goede voorwaarden aan onze klanten te bieden. Als dealer nabij Den Haag van vele scooter merken staan wij bekend om onze unieke service en net het stapje extra te doen om te zorgen dat u tevreden bent na uw aankoop. Wilt u dit graag zelf ervaren? Kom langs in onze showroom.

Uw scooter merk dealer voor Den Haag en omgeving

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Vespa nabij Den Haag? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Vespa in de buurt van Den Haag mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc kopen in de buurt van Den Haag kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter in de omgeving Den Haag. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van elk merk. Ons team nabij Den haag kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. 

Uw Scooter in de buurt van Den Haag laten repareren

Bent u al in het bezit van een mooie scooter in of nabij Den Haag? Soms kan het voorkomen dat deze niet meer optimaal werkt en een reparatie nodig is. Daarnaast is het verstandig om de scooter af en toe een onderhoudsbeurt te geven. Naast dat wij scooters verkopen kunt u bij Tensen 2wielers nabij Den Haag ook terecht voor reparaties of een onderhoudsbeurt. Als officiële dealer in de buurt van Den Haag hebben wij de officiële onderdelen van uw scooter op voorraad. Op deze manier kunnen wij uw scooter snel en op de juiste manier repareren. Wij begrijpen namelijk dat u uw vervoersmiddel zo kort mogelijk kwijt wilt zijn tijdens de beurt of reparaties. Is het niet mogelijk om zelf vervangend vervoer te regelen? Bij een reparatie of onderhoud aan uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer wat wij voor uw kunnen regelen. Het is ook mogelijk dat wij u komen halen. 

Wilt u meer informatie over een scooter of een reparatie nabij Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter | Den Haag

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM