Scooter van Den Haag koopt u bij Tensen 2wielers
Den Haag

Scooter kopen in de buurt van Den Haag bij Tensen 2wielers

Scooter kopen in de buurt van Den Haag? Graag een nieuwe scooter kopen nabij Den Haag ? Of liever een tweedehands scooter in de omgeving van Den Haag kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van elk merk, Tensen 2wielers nabij Den Haag heeft een ruim aanbod scooters. U kunt bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter nabij Den Haag wilt kopen, kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van elk scooter merk nabij Den Haag willen wij onze naam hoog houden in deze omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk dealer voor Den Haag en omgeving

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Vespa nabij Den Haag? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Vespa in de buurt van Den Haag mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc kopen in de buurt van Den Haag kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter in de omgeving Den Haag. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van elk merk nabij Den Haag. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter in de buurt van Den Haag repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van een merk nabij Den Haag? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter in de buurt van Den Haag. Onze monteurs kennen elk scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer in de buurt van Den Haag hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM