Scooter van Gilera koopt u bij Tensen 2 wielers
Gilera

Scooter van Gilera koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter van Gilera kopen? Zoekt u een Gilera scooter? Een nieuwe zo een die glimt? Of misschien een tweedehands scooter van Gilera? Goed verzorgd en nagelopen. Een scooter van het Italiaanse merk vindt u bij Tensen 2wielers.Wij hebben als dealers verschillende pareltjes van scooters voor u klaar staan. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zo kunnen wij uw de beste scooter van Gilera aanbieden. Gilera scooters kenmerken zich door:

  • Sportiviteit
  • Stijl
  • Stoer
  • Innovatie
  • Kwaliteit

Als u een nieuwe scooter van Gilera bij ons koopt, leveren wij deze standaard met goede fabrieksgarantie. Dit omdat wij lid zijn van BOVAG, dus bieden wij goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van het scooter merk Gilera willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers.
Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom voor advies en proefritten. 

Scooter merk Gilera

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Gilera? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een van deze merken is Gilera: een scooter van Gilera mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken.
Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Gilera kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Gilera. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Gilera. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Uiteraard kunt u een proefrit maken om uw toekomstige Gilera scooter te ervaren!

Scooter van Gilera repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Gilera? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Gilera. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Gilera hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen.

Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM