Gilera

Een scooter van Gilera koopt u bij Tensen 2wielers

Wilt u een scooter van Gilera kopen? Een scooter van dit Italiaanse merk vindt u bij Tensen 2wielers! Wij als dealer hebben verschillende types voor u klaar staan. Bij Tensen 2wielers verkopen we zowel nieuwe scooters als tweedehands scooters. De tweedehands scooters van Gilera zijn goed nagelopen en verzorgd. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u de beste scooter van Gilera kunnen aanbieden. 

De Gilera scooters hebben een aantal kenmerken waardoor ze eruit springen:

  • Sportiviteit
  • Stijl
  • Stoer
  • Innovatie
  • Kwaliteit

Als u een nieuwe scooter van Gilera bij ons koopt, leveren wij deze standaard met goede fabrieksgarantie. Tensen 2wielers is lid van BOVAG, wij vinden het belangrijk om goede voorwaarden te bieden aan onze klanten.  Als dealer van het scooter merk Gilera willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra! Wilt u dit zelf ervaren? U bent altijd welkom in onze showroom voor adviezen en proefritten! 

Scooter merk Gilera

Heeft u altijd al een scooter willen hebben van het merk Gilera? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een van deze merken is Gilera: een scooter van Gilera mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken.


Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Gilera kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Gilera. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Gilera. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Uiteraard kunt u een proefrit maken om uw toekomstige Gilera scooter te ervaren!

Scooter van Gilera repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Gilera, maar werkt deze niet meer optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Gilera. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Gilera hebben wij alle onderdelen op voorraad zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen.

Wilt u meer informatie over een scooter van Gilera of heeft uw scooter een onderhoudsbeurt nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen! 

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter | Gilera

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM