Scooter Kymco kopen
Kymco

Scooter van Kymco koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter van Kymco kopen? Een nieuwe scooter van Kymco staat op uw verlanglijst? Of liever een tweedehands scooter van Kymco kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van veel bekende merken, zoals Kymco, hebben wij van Tensen 2wielers een ruim aanbod scooters. Een greep uit de Kymco scooter modellen die wij op voorraad hebben:

Koopt u bij Tensen 2wielers een nieuwe Kymco scooter? Dan bent u verzekerd van fabrieksgarantie, service dier net een stapje verder gaat, goede voorwaarden en een dealer met BOVAG garantie. Wij willen u alle zekerheden die wij u kunnen bieden meegeven voor de kilometers op uw nieuwe Kymco scooter! Wist u al dat Kymco scooters een Taiwanese fabrikant is? En niet zomaar een, nee de grootste van dit land. 

Ervaar zelf de Taiwanese power en kom naar onze showroom.

Scooter merk Kymco

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Kymco? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Kymco mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Kymco kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Kymco. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Kymco. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter van Kymco repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Kymco? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Kymco. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Kymco hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM