Scooter van Monster
Monster

Scooter van Monster koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter van Monster kopen? Graag een nieuwe scooter van Monster kopen? Of liever een tweedehands scooter van Monster kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van het merk Monster kunt u bij Tensen 2wielers terecht voor een ruim aanbod scooters. Naast Monster kunt u bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter van Monster bij ons koopt kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van het scooter merk Monster willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk Monster

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Monster? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Monster mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Monster kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Monster. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Monster. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter van Monster repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Monster? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Monster. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Monster hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM