Piaggio

Een scooter van Piaggio vindt u bij Tensen 2wielers

Wilt u een nieuwe scooter van Piaggio kopen? Of heeft u toch liever een tweedehands scooter van Piaggio? Bij Tensen 2wielers hebben we een ruim assortiment aan scooters, waardoor er altijd wel een scooter voldoet aan uw wensen. Naast dat Tensen 2wielers een officiële dealer is van Piaggio hebben wij ook scooters van andere merken in ons assortiment, namelijk:

Tensen 2wielers is lid van BOVAG, wat betekent dat wij het belangrijk vinden om goede voorwaarden aan onze klanten te bieden. Dit betekent onder andere dat wanneer u een scooter van Piaggio bij ons koopt, wij daar standaard een goede fabrieksgarantie bij leveren. Wij bieden u graag een unieke service en doen graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat u tevreden bent na een aankoop. Als dealer van het scooter merk Piaggio kijken we graag samen naar uw wensen. Wilt u zelf onze unieke service ervaren of meer weten over een scooter van Piaggio? Breng een bezoek aan onze showroom!

Scooter merk Piaggio

Als specialist in de verkoop van scooters en motors werkt Tensen 2wielers uitsluitend met de beste merken. Een scooter van het merk Piaggio mag dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment! Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Piaggio kopen. Het gedrevem team van Tensen 2wielers staat dagelijks voor uw klaar in onze showroom. Zij voorzien u graag van advies over onze nieuwe of gebruikte scooters van Piaggio. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien wanneer u een scooter van Piaggio wilt aanschaffen. 

Uw scooter van Piaggio laten repareren

Soms kan het voorkomen dat wanneer u een scooter van Piaggio een tijd in bezit heeft deze een reparatie nodig heeft of toe is aan een onderhoudsbeurt. Bij Tensen 2wielers kunnen wij naast het verkopen van scooters van Piaggio ook uw reparaties of onderhoudsbeurten uitvoeren. Onze professionele monteurs kennen Piaggo scooters als geen ander en kunnen uw scooter weer opknappen als nieuw. Als officiële dealer van Piaggio heeft Tensen 2wielers de onderdelen van Piaggio scooters op voorraad liggen. Dit betekent dat wij uw reparatie of onderhoudsbeurt snel kunnen uitvoeren, waardoor u niet lang zonder uw eigen vervoersmiddel zit. Wanneer u geen vervangend vervoer kunt regelen tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt kunnen wij u dit vervangend vervoer aanbieden. Daarnaast kunnen wij u ook komen ophalen als dit beter voor u uitkomt. 

Wilt u meer informatie over een scooter van Piaggio of wilt u een onderhoudsbeurt inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter | Piaggio

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM