Scooter van Rotterdam koopt u bij Tensen 2wielers
Rotterdam

Scooter in Rotterdam koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter in Rotterdam kopen? Graag een nieuwe scooter in Rotterdam kopen? Of liever een tweedehands scooter van Rotterdam kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van het merk Rotterdam kunt u bij Tensen 2wielers terecht voor een ruim aanbod scooters. Naast Rotterdam kunt u bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter van Rotterdam bij ons koopt kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van het scooter merk Rotterdam willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk Rotterdam

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Rotterdam? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Rotterdam mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Rotterdam kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Rotterdam. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Rotterdam. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter van Rotterdam repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Rotterdam? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Rotterdam. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Rotterdam hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM