Schiedam

Scooter van Schiedam koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter van Schiedam kopen? Graag een nieuwe scooter van Schiedam kopen? Of liever een tweedehands scooter van Schiedam kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van het merk Schiedam kunt u bij Tensen 2wielers terecht voor een ruim aanbod scooters. Naast Schiedam kunt u bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter van Schiedam bij ons koopt kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van het scooter merk Schiedam willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk Schiedam

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Schiedam? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Schiedam mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Schiedam kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Schiedam. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Schiedam. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter van Schiedam repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Schiedam? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Schiedam. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Schiedam hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooter | Schiedam

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

DIT...
Na...
Tensen...
Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2021 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM