Scooter van Vespa koopt u bij Tensen 2 wielers
Vespa

Scooter van Vespa koopt u bij Tensen 2wielers

Scooter van Vespa kopen? Een nieuwe scooter van Vespa staat op uw verlanglijst? Of liever een tweedehands scooter van Vespa kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van veel bekende merken hebben wij van Tensen 2wielers een ruim aanbod scooters. Want naast Vespa kunt u bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

Als u een nieuwe scooter van Vespa bij ons koopt kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van het scooter merk Vespa willen wij onze naam hoog houden in de omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk Vespa

Altijd al een scooter willen hebben van het merk Vespa? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Vespa mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc van Vespa kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter van Vespa. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van het merk Vespa. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter van Vespa repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter van het merk Vespa? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter van Vespa. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer van Vespa hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM