Scooter van Zoetermeer
Zoetermeer

Scooter wensen nabij Zoetermeer vervult u bij Tensen 2wielers

Scooter in de omgeving van Zoetermeer willen kopen? Graag een nieuwe scooter nabij  Zoetermeer kopen? Of liever een tweedehands scooter nabij Zoetermeer kopen? Wat uw wensen ook zijn, als dealer van veel merken kunt u bij Tensen 2wielers terecht voor een ruim aanbod scooters. In Zoetermeer kunt u bij ons een scooter kopen van diverse andere merken. Zo zijn wij dealer van:

  • Piaggio
  • Vespa
  • Aprilia
  • Gilera
  • Kymco
  • Tomos

Als u een nieuwe scooter bij ons koopt nabij Zoetermeer kunnen wij deze standaard met goede fabrieksgarantie leveren. Wij zijn lid van BOVAG en bieden goede voorwaarden aan onze klanten. Als dealer van elk scooter merk in Zoetermeer willen wij onze naam hoog houden in deze omgeving. Wij bieden unieke service en doen net dat stapje extra als andere dealers. Ervaar dit zelf en kom naar onze showroom.

Scooter merk verkrijgbaar in Zoetermeer

Altijd al een scooter willen kopen nabij Zoetermeer? Als specialist in de verkoop van scooters en motors werken wij uitsluitend met de beste merken. Een scooter van Zoetermeer mag dan ook beslist niet in ons assortiment ontbreken. Naast scooters kunt u bij ons gemotoriseerde tweewielers van 50 tot 500 cc in de buurt van Zoetermeer kopen. Dagelijks staat ons gedreven team klaar in de showroom om mensen te voorzien van een nieuwe of gebruikte scooter in Zoetermeer. Wij leveren uitstekende service en geven onze klanten graag advies over een scooter van elk merk nabij Zoetermeer. Ons team kent het merk als geen ander en laat u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Scooter in de buurt van Zoetermeer repareren

Bent u al de trotse bezitter van een mooie scooter in de omgeving van Zoetermeer? Werkt deze niet optimaal? Is het tijd voor een onderhoudsbeurtje? Naast verkoop kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter nabij Zoetermeer. Onze monteurs kennen dit scootermerk als geen ander en weten dan ook wat zij nodig hebben. Als officiële dealer in de buurt van Zoetermeer hebben wij alle onderdelen zodat wij uw scooter snel kunnen repareren. U wilt immers dit vervoermiddel zo kort mogelijk kwijt zijn tijdens een beurt of reparatie. Heeft u geen vervangend vervoer? Bij reparatie of onderhoud van uw scooter, brommer of elektrische fiets, kunt u van vervangend vervoer gebruik maken. Ook kunnen wij u komen halen. Neem contact op voor meer informatie.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM