Scootermerken bekijken bij Tensen 2wielers in de regio Westland
Scootermerken

Scootermerken bekijken bij Tensen 2wielers in de regio Westland

Scootermerken bekijken om een passende (nieuwe) scooter te kunnen kopen? Of wilt u scootermerken bekijken om een gebruikte scooter te kunnen kopen? Kom langs bij Tensen 2wielers, dé scooterzaak van de omgeving met een groot aanbod scootermerken. Al vele jaren houden wij ons bezig met verkoop, reparatie en onderhoud van motorscooters, scooters, bromscooters, brommers, crossers en snorfietsen (50 tot 500 cc). Ons team bestaat uit een groep ervaren, vakbekwame en betrokken medewerkers die kennis hebben van verschillende scootermerken. Als u een scooter gaat kopen wilt u ten slotte goed advies. Graag geven wij dat. Of het nu gaat om een Vespa of een Tomos scooter, wij kennen de eigenschappen als geen ander.

Officieel gecertificeerde dealer van verschillende scootermerken

Tensen 2wielers is officieel gecertificeerd dealer van verschillende scootermerken. De top scootermerken die wij in ons assortiment hebben zijn:

Onder onze scootermerken is Piaggio Vespa een bekende en populaire. Wij zijn trots dat wij inmiddels gekwalificeerd zijn door Piaggio als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland. Wij zijn trots op deze kwalificatie waarmee we naast het dealerschap ook de erkenning krijgen voor onze technische kennis en deskundigheid op het gebied van motorscooters.

Reparatie van diverse scootermerken

Schade aan uw scooter? Breng uw scooter dan bij ons en laat deze als nieuw herstellen. Wij voeren reparaties uit aan diverse scootermerken. Onze gediplomeerde monteurs hebben ervaring in het repareren van verschillende scootermerken en staan voor u klaar. Hierdoor bent u zeker van een vakkundige reparatie, onderhoudsbeurt of schadeherstel en kunt u weer veilig de weg op. Daarnaast werken wij te allen tijde volgens de BOVAG-voorwaarden voor garantie op reparatie. Meer informatie over de scootermerken waar wij mee werken? Een scooter kopen? Bekijk onze website of kom langs in onze showroom.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scootermerken

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service