Den Haag

Verschillende Scootermerken verkrijgbaar in de showroom van Tensen Tweewielers in de buurt van Rotterdam 

Tensen Tweewielers heeft verschillende brommers, bromfietsen en scootermerken in het assortiment. U vraagt, het Tensen Tweewielers levert het! Onze specialisten van Tensen Tweewielers nodigen u graag uit in onze showroom in de buurt van Rotterdam om ons brede aanbod aan brommers, bromfietsen en scootermerken te vertegenwoordigen. Tensen Tweewielers heeft verschillende A-merken aan brommers, bromfietsen en scooters. Maar welk merk past nu het beste bij u en uw scooterwensen? Laat u adviseren door één van onze specialisten. Als gecertificeerd scooter dealer is Tensen Tweewielers is uw aangewezen partner. 

Tensen Tweewielers is gecertificeerd dealer van bijvoorbeeld Piaggio en andere scootermerken in de regio Rotterdam 

Bent u zoekende naar een nieuwe of gebruikte scooter? Tensen Tweewielers Westland is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken waaronder: 

Een scooter kopen is niet iets wat u dagelijks doet daarom heten we u graag welkom in onze showroom in de buurt van Rotterdam waar één van onze specialisten klaar staat om u bij te staan. In onze showroom hebben wij scooters van verschillende topmerken staan in verschillende uitvoeringen, kleuren en designs. Daarnaast komen de volgende vragen meekijken. Welk scootermerk kunt u het beste kiezen? Hoe oud mag het model zijn? Wilt u een nieuw model? 

Kom snel langs in onze showroom om te kijken welke scooter het beste bij u past. Hier kunt u verschillende modellen en uitvoeringen zelf zien en voelen. Wilt u graag een proefrit maken op scooters van bepaalde scootermerken? Dat kan uiteraard bij ons. Ons team werkt al vele jaren met de bekende scootermerken in onze showroom en geven u graag advies. 

Scootermerk Kymco 

Kymco scooters staan bekend om hun stoere betaalbare design en met goed en tijdig onderhouden hun lange levensduur. Dit zijn ook de redenen waarom wij dealer zijn van dit super merk! Dit merk is niet alleen bekend om haar scooters, maar ook om haar motorfietsen en Quads. Twijfelt u welke Kymco scooter het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom in de buurt van Rotterdam. 

Scootermerk Vespa 

Met de echte Italiaanse looks is de Vespa scooter een gewilde scooter in Nederland. Daarom zijn wij ook trotse dealer van dit bekende merk. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een elegant design. Vespa combineert het retro model met de hedendaagse technieken en afwerkingen. Vespascooters zijn ideaal voor stadsritjes en praktisch om u van A naar B te brengen. 

Scootermerk Aprilia 

Aprilia scooters zijn gebouwd voor hogere snelheden, de eigenschappen van dit merk zijn dan ook sportief en stoer! Van een Aprilia scooter bent u verzekerd dat deze veel kunnen verdragen. Een scooter met kwaliteit en met goed en tijdig onderhoud weinig tot geen problemen! Bent u toevallig op zoek naar een scooter met bovengenoemde functies? Dan is de Aprilia scooter verkrijgbaar bij Tensen Tweewielers een goed idee! 

Ook voor uw accessoires van scootermerken is Tensen Tweewielers in de buurt van Rotterdam de scooterspeciaalzaak waar u terecht kunt! 

Bent u al een trotse bezitter van een scooter, brommer of bromfiets en bent u op zoek naar bijpassende accessoires? De experts van Tensen Tweewielers geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Naast ons brede aanbod aan scooters, brommers en bromfietsen hebben wij bijpassende accessoires. Wilt u graag een mooie helm? Of speciale kleding? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel waar de specialisten van Tensen Tweewielers klaar staan om u van dienst te zijn. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag. 

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scootermerken | Den Haag

akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Tekst - logos onderaan pagina

Copyright © 2023 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM