Scootermerken bekijken vlakbij Poeldijk? Kom naar de showroom van Tensen 2wielers!
Poeldijk

Scootermerken bekijken vlakbij Poeldijk? Kom naar de showroom van Tensen 2wielers!

Scootermerken bekijken in een scooterspeciaalzaak in de buurt van Poeldijk? Graag nodigt Tensen 2wielers u uit in de showroom in de buurt van Poeldijk om verschillende scootermerken te bekijken en proberen. Een scooter kopen is een bijzondere aankoop. U doet dit niet iedere dag. Daarom is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt. Wat voor scootermerk kunt u het beste kiezen? Welk model? Welke kleur? Hoe oud? Bij deze vragen kan ons team u beslist helpen. Ons team werkt al vele jaren met de bekende scootermerken in onze zaak en geeft u graag advies. Recent hebben wij door een onafhankelijk bureau een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Met trots mogen wij zeggen dat wij beoordeeld zijn met een 9! Ontdek onze service en kom bij ons langs in de buurt van Poeldijk.

Officieel gecertificeerde dealer van Vespa en andere scootermerken in de regio Poeldijk

Altijd al een Vespa willen kopen? Of gaat uw voorkeur uit naar een Piaggio? Tensen 2Wielers Westland is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken waaronder:

In onze showroom hebben wij de scooters van verschillende scootermerken opgesteld staan. Hier kunt u deze modellen en uitvoeringen zelf zien en voelen. Wilt u graag een proefrit maken op scooters van bepaalde scootermerken? Dat kan uiteraard bij ons.

Accessoires van scootermerken leverbaar in Poeldijk

Naast een grote voorraad met scooters hebben wij bijpassende accessoires van de scootermerken. Wilt u graag een mooie Vespa helm? Of speciale kleding? Onze accessoires zijn allemaal te bekijken via de webshop. Ook heten wij u van harte welkom in de winkel. Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees dan de beoordelingen op onze website. Met trots mogen wij zeggen dat wij beoordeeld zijn met een 9! Graag laten wij u ervaren hoe dit komt.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM