Scootermerken bekijken vlakbij Rotterdam? Kom naar de showroom van Tensen 2wielers!
Rotterdam

Scootermerken bekijken vlakbij Rotterdam? Kom naar de showroom van Tensen 2wielers!

Scootermerken en de verschillen. Er zijn vele A-merken scooters verkrijgbaar in Rotterdam en omgeving. Maar welk merk past nu het beste bij u en uw scooterwensen?

Vespa scootermerk

Een van de scootermerken waarvan Tensen 2Wielers een gecertificeerd dealer is, is Vespa. Misschien wel het bekendste Scootermerk uit Italië. Het retro maar o zo mooie model van Vespa ziet u overal in Nederland! Vespa combineert het retro model met de hedendaagse technieken en afwerkingen. Vespa scooters zijn ideaal voor stadsritjes met aanzien!

Kymco scootermerk

Een ander wel bekend scootermerk welke u terug vindt in onze collectie is Kymco. Dit merk is niet alleen bekend om haar scooters maar ook om haar motorfietsen en Quads. Dit merk heeft dan ook een veel stoerder imago.

Aprilia scootermerk

Ook Aprilia mag als scootermerk niet ontbreken in het rijtje. Dit merk staat echt bekend om haar sportiviteit in combinatie met stoere eigenschappen. Daarbij rijden de scooters van Aprilia soepel en hebben een goede motor!

Officieel gecertificeerde dealer van Vespa en andere scootermerken in de regio Rotterdam

Altijd al een Vespa willen kopen? Of gaat uw voorkeur uit naar een Piaggio? Tensen 2Wielers Westland is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken waaronder:

In onze showroom hebben wij de scooters van verschillende scootermerken opgesteld staan. Hier kunt u deze modellen en uitvoeringen zelf zien en voelen. Wilt u graag een proefrit maken op scooters van bepaalde scootermerken? Dat kan uiteraard bij ons.

Bekijk de scooters van onze scootermerken in het echt

Natuurlijk kunt u alle merken scooters vast in onze webshop bekijken. Maar uw echte Bekijk nu alle merken en modellen scooters in de showroom van Tensen 2Wielers in de buurt van Rotterdam.

Graag nodigt Tensen 2wielers u uit in de showroom in de buurt van Rotterdam om verschillende scootermerken te bekijken en proberen. Een scooter kopen is een bijzondere aankoop. U doet dit niet iedere dag. Daarom is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt.

Welk scootermerk kunt u het beste kiezen? Welk model? Welke kleur? Hoe oud mag het model zijn? Bij deze vragen kan ons team u beslist helpen.
Ons team werkt al vele jaren met de bekende scootermerken in onze zaak en geeft u graag advies.

Recent hebben wij door een onafhankelijk bureau een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Met trots mogen wij zeggen dat wij beoordeeld zijn met een 9!
Ontdek onze service en kom bij ons langs in de buurt van Rotterdam.

Accessoires van scootermerken leverbaar in Rotterdam

Naast een grote voorraad met scooters hebben wij bijpassende accessoires van de scootermerken. Wilt u graag een mooie Vespa helm? Of speciale kleding? Onze accessoires zijn allemaal te bekijken via de webshop. Ook heten wij u van harte welkom in de winkel. Benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees dan de beoordelingen op onze website. Met trots mogen wij zeggen dat wij beoordeeld zijn met een 9! Graag laten wij u ervaren hoe dit komt.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scootermerken | Rotterdam

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service