Tomos

Tomos Scooters: Uitstekend voor elke gelegenheid. Koop bij Tensen2wielers! 

Tomos, opgericht in 1948 in Slovenië, heeft zich door de decennia heen onderscheiden als een prominente speler in de wereld van mopeds en scooters. Dit historische merk staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare voertuigen, die zowel geschikt zijn voor het dagelijkse stadsleven als voor plezierige recreatieve ritten. Tomos scooters heeft een loyale aanhang opgebouwd dankzij hun toewijding aan kwaliteit en hun vermogen om te voldoen aan de veranderende behoeften van scooterrijders. 

Algemene eigenschappen van Tomos Scooters 

Tomos scooters, bekend om hun duurzaamheid en eenvoud, zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Een Tomos scooter kopen is een ideale keuze voor stedelijke mobiliteit, met modellen die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren rijders. De scooters zijn economisch in onderhoud, gemakkelijk te hanteren en bieden een comfortabele rijervaring. Met een verscheidenheid aan modellen, elk met unieke eigenschappen, biedt Tomos een praktische en plezierige oplossing voor dagelijks vervoer. 

Een aantal specifieke modellen van Tomos 

Tomos heeft een reeks iconische modellen op de markt gebracht, waaronder de veelgeprezen Sprint, Targa, en Targa LX, die later evolueerden tot de TOMOS ST en TOMOS LX. Deze modellen staan bekend om hun stevige constructie, betrouwbaarheid en efficiënte prestaties. De introductie van de geavanceerde A35- en A55-motoren benadrukt Tomos' voortdurende inzet voor innovatie, waarbij ze krachtige, doch milieuvriendelijke scooters blijven ontwikkelen. Deze modellen zijn perfect voor zowel de dagelijkse woon-werkritten als voor langere, avontuurlijke tochten, en bieden een uitstekende balans tussen prestaties en comfort. 

Tomos scooters bij uw vertrouwde dealer: Tensen2wielers 

Als uw vertrouwde dealer van Tomos, bieden wij een uitgebreid assortiment van Tomos-modellen, zorgvuldig geselecteerd om aan uw specifieke eisen en wensen te voldoen. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning bij het kiezen bij het kopen van uw ideale Tomos scooter. Met een reeks aanpasbare opties en accessoires kunnen wij een scooterervaring bieden die perfect aansluit bij uw levensstijl. Bezoek onze showroom om de unieke combinatie van stijl, efficiëntie en betrouwbaarheid die Tomos scooters biedt, zelf te ervaren. 

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scootermerken | Tomos

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service