Scooters

Scooters naar eigen wens ontwerpen?

Scooters bekijken bij een leuke showroom waar u goed advies krijgt? Een nieuwe of gebruikte scooter kopen? Voor een ruim aanbod goede en aantrekkelijke geprijsde scooters moet u beslist bij Tensen 2wielers zijn. Tensen 2wielers is een dealer van verschillende merken scooters en biedt een ruim aanbod scooters aan. Als dealer van verschillende merken onderscheiden wij ons in goede service en prijzen. Recent hebben wij door een onafhankelijk bureau een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Gelukkig zijn onze klanten zeer tevreden en beoordelen ons gemiddeld met een 9. Wilt u zelf ervaren hoe onze service is en onze scooters zijn? Kom dan langs in onze showroom. Hier staat ons team en een ruim aanbod scooters klaar.

Scooters samenstellen

Tensen 2wielers is dealer van het merk Vespa en biedt verschillende scooters van dit merk aan. Zit in het aanbod scooters niet wat u zoekt? Dan bieden wij de mogelijkheid om scooters zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit:

Op eigen ontworpen scooters rijden is een ware beleving. Altijd al uw eigen scooter samen willen stellen? Dat kan bij ons. Scooters in het mat grijs, rood of zwart. De mogelijkheden op kleurgebied zijn zeer gevarieerd. Naast mat kunt u ook kiezen voor hoogglans. Met verschillende accessoires zijn scooters al helemaal leuk naar eigen wens te maken. Meer informatie? Benieuwd naar de kosten voor deze scooters? Kom langs of neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooters

akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Tekst - logos onderaan pagina

Copyright © 2023 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM