Westland

Scooters van grote merken bij Tensen 2wielers vlakbij Westland

Scooters kopen bij een erkende dealer van goede scootermerken in de buurt van Westland? Scooters die nieuw of tweedehands zijn met goede garantie in de buurt van Westland? Voor een ruim aanbod tweedehands en nieuwe scooters in de buurt van Westland moet u beslist bij Tensen 2wielers zijn. Tensen 2wielers is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken scooters en een bekend begrip in Westland en omgeving. Als merkdealer van onder andere Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos bieden wij een gevarieerd aanbod scooters. In onze showroom in de buurt van Westland kunt u onze scooters komen bekijken. Ook tonen wij het aanbod scooters op onze nieuwe website. Wilt u een nieuwe scooter kopen? Maar weet u nog niet welke scooter het beste bij u past? Laat u dan adviseren over de verschillende soorten scooters door ons team in de buurt van Westland. Ons team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van scooters en geeft graag passend advies. Wij bieden wij onze klanten kennis, kwaliteit, service en garantie.

Scooter met pech in Westland?

Scooter pech? Voor pech met scooters in Westland en omgeving moet u beslist de ophaalservice van Tensen 2wielers bellen. Tensen 2wielers heeft een speciale pechservice die voor u klaar staat in Westland en omgeving voor pech met scooters. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als u onderweg stil komt te staan. Daarom komen wij de scooters ophalen en brengen de bestuurders naar onze werkplaats in de buurt van Westland. Hier kan ons team de schade aan scooters opnemen en in overleg direct reparaties uitvoeren. Indien de scooters niet direct gemaakt kunnen worden kunt u vervangend vervoer bij ons regelen.

Scooters laten repareren of onderhouden vlakbij Westland

Scooters laten repareren of onderhouden? Neem contact op met onze garage. Tensen 2wielers beschikt over een eigen werkplaats in de buurt van Westland waar reparaties aan scooters uitgevoerd kunnen worden. Bij reparatie of onderhoud kunnen wij uw tweewieler komen halen en/of terugbrengen naar uw huis- of werkadres. Door deze service komen veel klanten met scooters in Westland en omgeving regelmatig bij ons terug. Naast een haal- en brengservice bieden wij:

Voor een afspraak voor reparatie of onderhoud aan scooters in de buurt van Westland kunt u gerust contact opnemen.

Scooters en meer bij ons vlakbij Westland

Naast scooters verkopen wij nog meer vlakbij Westland, zoals accessoires, brommers, motorscooters en nu ook de E-bike! Kijk snel op de website voor de prachtexemplaren van Piaggio. Piaggio levert een complete nieuwe serie stijlvolle e-bikes. Met deze e-bike heb je niet alleen een fiets met elektrische ondersteuning in handen, maar ook een bijzonder Italiaans design. Met name het hele aandrijfpakket van motor, batterij en bedieningsdisplay onderscheidt zich door hoogwaardige technologie en een veelheid aan functies. De Wi-Bike heeft een 250W-350W elektromotor met 50 Nm aan koppel. De compacte motor gaat naadloos op in het frame. Het display is contactloos en springt automatisch aan wanneer het in de buurt van de Wi-Bike komt. Bovendien functioneert het als een elektronische sleutel: de Wi-Bike is zonder het display onbruikbaar. De 400 Wh lithium-ion batterij is onder het zadel achter de verticale buis van het frame weggewerkt. De Wi-Bike is bovendien voorzien van een GPS/GSM-module die functioneert als satelliet antidiefstalsysteem en als element om data naar de batterij en terug te sturen. Wij tonen u graag de verschillende modellen.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooters | Westland

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

DIT...
Na...
Tensen...
Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2021 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM