Scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers met nieuwe en gebruikte scooters
Scooterspeciaalzaak

Scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers Westland

Scooterspeciaalzaak voor het kopen van een nieuwe scooter? Scooterspeciaalzaak voor het kopen van een tweedehands scooter? Wat uw wensen ook zijn, bij scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers kunt u terecht voor verschillende scooters. In onze scooterspeciaalzaak treft u een ruim aanbod scooters en bromscooters, motorscooters, brommers, crossers en snorfietsen van verschillende merken. Als officiële dealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos bent u bij onze scooterspeciaalzaak ten alle tijden verzekerd van het beste. Zoekt u een betrouwbare scooterspeciaalzaak? Kom dan gerust bij ons langs en ervaar dit zelf. Het team van onze scooterspeciaalzaak helpt u graag.

Scooterspeciaalzaak met werkplaats in de regio Westland

Naast een prachtige en ruim opgezette showroom bevat onze scooterspeciaalzaak een garage en werkplaats waar reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Wij beschikken over alle benodigde materialen en onderdelen voor het uitvoeren van allerlei reparaties. Ook beschikken wij over apparatuur om de uitstoot van gassen te meten, met ontlastend effect op het milieu. Is uw scooter aan een onderhoudsbeurt toe? Maak dan een afspraak in onze scooterspeciaalzaak.

Scooterspeciaalzaak met tweedehands modellen

Scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers staat ook bekend om het ruime aanbod tweedehands modellen. Ook in gebruikte tweewielers maken wij een zorgvuldige selectie. Zo moeten deze voldoen aan een bepaald aantal eisen:

  • BOVAG-garantie
  • Veilig
  • Sterk
  • Netjes

Meer weten over onze scooterspeciaalzaak? Kom gerust langs. Bekijk gelijk het aanbod van ocassions.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM