Den Haag

Bent u op zoek naar een scooterspeciaalzaak in de buurt van Den Haag? 

Voor het repareren en onderhouden van uw scooter in de buurt van Den Haag, dan bent u bij Tensen Tweewielers aan het juiste adres. Ook kunt u goed bij Tensen Tweewielers terecht voor het aanschaffen van een nieuwe of een tweedehandse scooter. Tensen Tweewielers is een bekend begrip in de buurt van Den Haag mede mogelijk gemaakt door onze gespecialiseerde monteurs en verkopers! Als gecertificeerd dealer van onder andere bromscooters, motorscooters, brommers, crossers en snorfietsen en van de merken Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos heten wij u graag welkom in onze showroom in de buurt van Den Haag, ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies. Een scooter kopen is namelijk niet iets wat u dagelijks doet! Met trots laten we u graag de verschillende soorten scooters uit ons assortiment zien. Service, kwaliteit, kennis en garantie staan bij ons hoog in het vaandel. Hebben we uw interesse al gewekt? Kom dan snel langs in onze speciaalzaak in de buurt van Den Haag of bezoek onze webshop. 

De Vespa is bijvoorbeeld één van onze parels die we graag aan u laten zien in onze speciaalzaak 

Met de echte Italiaanse looks is de Vespa scooter een gewilde scooter in Nederland. Daarom zijn wij ook trotse dealer van dit bekende merk. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een elegant design. Vespa combineert het retro model met de hedendaagse technieken en afwerkingen. Vespascooters zijn ideaal voor stadsritjes en praktisch om u van A naar B te brengen. 

Ook voor scooter accessoires is Tensen Tweewielers uw aangewezen partner 

Bent u al een trotse bezitter van een scooter, brommer of bromfiets? En bent u op zoek naar bijpassende accessoires? De experts van Tensen Tweewielers geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Naast ons brede aanbod aan scooters, brommers en bromfietsen hebben we bijpassende accessoires van al onze brommer, bromfiets en scootermerken. Wilt u graag een mooie helm? Of speciale kleding? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in de buurt van Den Haag waar de specialisten van Tensen Tweewielers klaar staan om u van dienst te zijn. 

Tensen Tweewielers heeft dé kennis en expertise over scooters in huis 

Als gecertificeerd dealer van verschillende scootermerken werken we nauw samen met onze partners om altijd op de hoogte te zijn van de recentste modellen, aanbiedingen en technieken. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur voor het uitvoeren van alle mogelijke reparaties en onderhoud. Wij voeren reparaties uit met originele onderdelen. Daarnaast houden we ons aan de regels en wetten die de overheid aan gemotoriseerde tweewielers stelt. Als u een scooter in onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Den Haag koopt leveren wij deze met fabrieksgarantie. Met trots kunnen wij mededelen dat door onze service Tensen Tweewielers een bekend begrip is in Den Haag en omgeving. 

Wilt u meer informatie over onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Den Haag? Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel waar de specialisten van Tensen Tweewielers klaar staan om u van dienst te zijn. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag. 

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooterspeciaalzaak | Den Haag

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM