Scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam voor scooters en meer
Schiedam

Scooterspeciaalzaak in regio Schiedam

Scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam nodig voor het laten repareren of onderhouden van uw scooter? Of een scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam nodig om een nieuwe of tweedehandse scooter te kopen? Tensen 2wielers is dé scooterspeciaalzaak van Schiedam en omgeving en nodigt u van harte uit. In onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam staat ons team voor u klaar om u te voorzien van advies. Wij laten u graag de verschillende soorten scooters zien en voorzien u van advies. Tensen 2wielers Westland is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken in gemotoriseerde tweewielers als bromscooters, motorscooters, brommers, crossers en snorfietsen. Al vele jaren verkopen wij in onze scooterspeciaalzaak scooters van bekende merken zoals Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Veel klanten hebben hun weg naar onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam weten te vinden door onze:

Wat uw wensen voor een scooter dan ook zijn, wij geven u graag advies.

Scooterspeciaalzaak met dé grote merken in uw regio Schiedam

Scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers in de buurt van Schiedam werkt nauw samen met bovengenoemde scootermerken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, modellen en aanbiedingen. Als u een scooter in onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam koopt leveren wij deze met fabrieksgarantie. Daarnaast beschikken we over originele onderdelen en de benodigde productinformatie. Heeft u al een scooter van één van onze merken? Is er een onderdeel kapot? Door onze ruime voorraad onderdelen kunnen wij deze snel voor u maken. Veiligheid op de weg is van belang. Graag dragen wij daar aan bij.

Scooterspeciaalzaak met kennis van scooters voor u in Schiedam

Scooterspeciaalzaak Tensen 2wielers is een bekend begrip in Schiedam en omgeving. Dit komt o.a. door onze ruime kennis op het gebied van scooters. In onze showroom kan ons team u voorzien van deskundig advies. Wij geven direct antwoord op uw vragen. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur voor het uitvoeren van alle mogelijke reparaties. Wij voeren reparaties uit met originele onderdelen. Daarnaast houden we ons aan de regels en wetten die de overheid aan gemotoriseerde tweewielers stelt. Meer informatie over onze scooterspeciaalzaak in de buurt van Schiedam? Bekijk dan onze nieuwe website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM