Scooterwinkel

Scooterwinkel Tensen Tweewielers

Scooterwinkel om een nieuwe of gebruikte scooter te kunnen kopen? Als u op zoek bent naar een scooterwinkel bent u bij Tensen 2wielers beslist aan het juiste adres. Tensen 2wielers is officieel gecertificeerd dealer van diverse topmerken motorscooters, scooters, brommers, crossers en snorfietsen. Onze scooterwinkel staat bekend om de diverse kwalitatief hoogwaardige merken waar wij mee samenwerken zoals: Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Daarnaast onderscheiden wij ons als scooterwinkel in garantie, service, kwaliteit, kennis en scherpe prijzen. In onze prettige en mooie showroom staat ons team voor u klaar om u te voorzien van advies. Zij laten u graag de verschillende scooters zien en raden u een proefrit aan. Kom gerust langs in onze scooterwinkel.

Scooterwinkel met prachtige scooters in het assortiment

Als u een scooter gaat kopen wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier aan beleven en op kunnen rijden. Daarom moet u kunnen vertrouwen op kwaliteit. Bij ons bent u welkom in de scooterwinkel om u vrijblijvend te oriënteren op de vele topmerken, modellen en kleuren. Wilt u graag een scooter van Vespa kopen? Of droomt u van een Tomos? Wilt u graag een sportieve scooter of liever een trendy model? In de scooterwinkel vindt u een groot assortiment van circa 70 modellen. Hierdoor hebben wij voor iedere wens een geschikte scooter.

Scooterwinkel in de regio Westland

U kunt op onze website de volgende soorten scooters bekijken:

  • Bromscooter
  • Motorscooter
  • Brommer
  • Crosser
  • Snorfiets

Wilt u bepaalde accessoires? In onze scooterwinkel heeft u volop keuze in accessoires als helmen, sloten, kleding, handschoenen, windschermen, winterbanden, topkoffers, GPS, specials en gadgets. Meer informatie? Dat geven wij u graag.

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers logo
Tensen 2 Wielers
Laat uw reactie achter

Copyright © 1990 - 2018 Tensen 2 Wielers Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index

Designpro.nl | Z-IM.nl