Scooterwinkel Tensen 2wielers
Scooterwinkel

Kom langs bij scooterwinkel Tensen 2wielers

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter? Kom dan eens kijken bij de scooterwinkel van Tensen 2wielers. Wij bieden u vele verschillende merken scooters zoals Vespa, Piaggio, Kymco, Aprilia en nog veel meer. Ontdek ons ruime assortiment aan verschillende scooters en profiteer van de beste kwaliteit, service en scherpe prijzen. Ons vakkundige team is gespecialiseerd in het aanbieden van scooters in onze scooterwinkel maar biedt daarnaast ook onderhoud en reparaties aan. Wilt u graag eerst eens een proefrit maken op één van onze scooters? Dat is geen probleem, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en ontdek de voordelen van de scooters van Tensen 2wielers.

Scooterwinkel met werkplaats voor onderhoud

We noemden het net al even; onze scooterwinkels zijn ook voorzien van een werkplaats. Wanneer u problemen heeft met uw scooter of deze toe is aan onderhoud of reparatie kunt u altijd terecht bij onze scooterwinkel. Wij beschikken over alle benodigde materialen en onderdelen voor het uitvoeren van diverse reparatiewerkzaamheden of onderhoudsbeurten. Ook kunnen we de uitstoot van uitlaatgassen meten zodat u precies weet wat voor effect uw scooter op het milieu heeft. Is uw scooter toe aan een reparatiebeurt of onderhoud? Maak dan meteen een afspraak.

Bekijk de prachtige scooters in onze showroom

Bent u niet specifiek op zoek naar een bepaalde scooter maar wilt u zich eerst eens oriënteren over de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Onze medewerkers adviseren u graag vrijblijvend over de verschillende opties en welke scooter eventueel het best bij u past. Zoekt u een stoere of juist moderne scooter? Wij bieden het allemaal aan. Kom langs en ontdek het zelf.

Heeft u vragen of wilt u advies over scooters? 

Wilt u meer weten over onze scooters of heeft u advies nodig? Kom dan langs in de showroom van onze scooterwinkel in de buurt of neem direct contact op met Tensen 2wielers. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te ondersteunen met uitgebreide kennis over onze diverse collectie scooters. Of u nu vragen heeft over de technische specificaties, advies nodig heeft over het meest geschikte model voor uw behoeften, of gewoon wilt weten welke kleuropties er zijn, wij helpen u graag. Wij begrijpen dat de aankoop van een scooter een belangrijke beslissing is en streven ernaar om een service te bieden die even betrouwbaar en klantvriendelijk is als onze scooters. Dus voor al uw scooter gerelateerde vragen of voor een gedegen advies, Tensen 2wielers is uw betrouwbare partner. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooterwinkel

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service