Den Haag

Scooterwinkel in regio Den Haag 

Scooterwinkel Tensen 2Wielers is gevestigd in de buurt van Den Haag en opent 6 dagen per week haar duren voor u! Wij helpen u graag bij het vinden van dé scooter voor uw ritjes in Den Haag en omgeving. Zo hebben wij zowel gebruikte sportieve scooter en nieuwe trendy scooters op voorraad. I
n onze scooterwinkel in de buurt van Den Haag vindt u het allemaal. Tensen 2wielers beschikt al vele jaren over een scooterwinkel en is gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en onderhoud van:

  • Motorscooters
  • Scooters
  • Bromscooters
  • Brommers
  • Crossers
  • Snorfietsen (50 tot 500 cc)

Met een team van gedreven, vakbekwame en betrokken medewerkers staat ons bedrijf voor het leveren van een uitstekende service. Daarom komen veel klanten bij ons terug in onze scooterwinkel in de buurt van Den Haag.

Alle scooter top merken verzameld in dé scooterwinkel in regio Den Haag

Onze scooterwinkel in de buurt van Den Haag is officieel gecertificeerde dealer van diverse topmerken waaronder Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Daarnaast zijn wij door Piaggio Vespa BV Nederland gekwalificeerd als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland. Voor een Vespa moet u dan ook beslist bij onze scooterwinkel in de buurt van Den Haag zijn. Indien wenselijk kunt u deze op onze website samenstellen.

Scooterwinkel vlakbij Den Haag beoordeeld met een 9 gemiddeld!

Als dé scooterwinkel van Den Haag en omgeving krijgen wij een hoge beoordeling van onze klanten. Recent hebben wij door een onafhankelijk bureau een klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren. Met trots mogen wij zeggen dat onze klanten ons beoordeeld hebben met een 9! Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn? Kom gerust langs in onze scooterwinkel in de buurt van Den Haag en ervaar dit zelf.

Zo onderscheiden wij ons als scooterwinkel in Den Haag en omgeving door de goede garantie. Bij een aankoop van een nieuwe scooter krijgt u van ons 1 jaar garantie en bij aankoop van een tweedehands scooter nog 6 maanden! Verder kunt u er ook voor kiezen om een scooter bij Tensen te kopen op afbetaling. Zo wordt uw scooterwens sneller vervuld, en kunt u deze op uw eigen tempo afbetalen. 

Bij de scooterwinkel vlakbij Den Haag koopt u ook uw E-bike

Een scooterwinkel in Den Haag en omgeving moet u een fijn gevoel geven alvorens u uw scooter of E-bike hier koopt. Omdat Tensen 2Wielers met de tijd mee wilt gaan, volgen wij de trend van e-bike op de voet, eh scooter. 

U wilt een elektrische fiets oftewel een E-bike? Momenteel hebben wij prachtige E-bikes van Piaggio, de WI Bike.
Wij nodigen u graag uit de E-bike's in onze scooterwinkel vlakbij Den Haag om u relaxed en ontspannen te kunnen oriënteren op de modellen en kleuren. Op de website kunt u deze bekijken, maar het beste is toch om de WI bike te komen bezichtigen bij ons in de showroom vlakbij Den Haag.

Inspelend op deze trend bieden wij tegenwoordig ook de Vespa Elettrica aan! Meer informatie kunt u inwinnen bij ons in de scooterlocatie. 

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooterwinkel | Den Haag

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM