Rotterdam

Scooterwinkel Tensen 2Wielers in regio Rotterdam 

Scooterwinkel Tensen 2Wielersis gevestigd in de buurt van Rotterdam, en úw adres voor het kopen van een scooter. Een nieuwe of tweedehands scooter vindt u bij Tensen 2wielers.

6 dagen per week staan wij voor u klaar met ons uitgebreide aanbod en persoonlijke advies. Tensen 2wielers is de scooterwinkel in ’s Gravenzande, dat is niet ver van Rotterdam vandaan.

Op de website kunt u ons actuele aanbod vast bekijken. Bij ons in de winkel kunt u scooters ook proberen! Dit geeft u een beeld van de scooter die u op het oog heeft. Hoe rijdt de scooter? Hoe ziet hij er uit etc. Ook kunt u aan onze collega's om advies vragen. Vaak kunnen zij aan de hand van uw scooterwens aanbevelingen doen voor een merk of model scooter.

Neem alvast een kijkje in de webshop van onze scooterwinkel!
Naast het kopen van scooters, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Wij zijn gecertificeerd dealer in merken zoals:

Dit betekent dat u niet alleen terecht kunt in onze scooterwinkel voor het kopen van een tweedehands sportieve scooter of een nieuwe trendy scooter van een van de genoemde merken. Ook voor onderhoud zit u dus goed. Omdat wij uitsluitend werken met originele onderdelen. Door de onderdelen van het juiste merk en model te gebruiken blijft de kwaliteit van uw scooter behouden. Daarbij hebben wij deskundige monteurs in onze scooterwinkel die weten hoe ze het probleem van uw scooter op kunnen lossen. 

Met een team van gedreven, vakbekwame en betrokken medewerkers staat ons bedrijf voor het leveren van een uitstekende service. Daarom komen veel klanten bij ons terug in onze scooterwinkel in de buurt van Rotterdam.

Gecertificeerde scooterwinkel in regio Rotterdam

Tensen 2wielers scooterwinkel in de buurt van Rotterdam, is officieel gecertificeerde dealer van diverse top merken waaronder Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos.

Door Piaggio Vespa BV Nederland zijn wij gekwalificeerd als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland. Ook voor de aanschaf van een Vespa scooter, moet u beslist bij onze scooterwinkel vlakbij Rotterdam zijn. 

Hoog beoordeelde scooterwinkel uit de omgeving van Rotterdam

Onze klanten geven onze scooterwinkel in de buurt van Rotterdam een hoge beoordeling. Een onafhankelijk bureau heeft een klanttevredenheidsonderzoek in gang gezet en met veel trots mogen wij zeggen dat we gelaagd zijn met een dikke 9! Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn? Kom gerust langs in onze scooterwinkel in de buurt van Rotterdam en ervaar dit zelf. Punten die wij terug kregen, en waar wij trots op zijn, waren bijvoorbeeld:

  • Goede service
  • Vriendelijk personeel
  • Deskundige zaak

Niet alleen scooters in de scooterwinkel Tensen vlakbij Rotterdam

Wanneer u een scooter ins onze scooterwinkel koopt, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier aan beleven en op kunnen rijden. Dat is de reden dat wij uitsluitend producten van kwaliteit leveren. Wij heten u van harte welkom in onze scooterwinkel vlakbij Rotterdam. U kunt zich hier vrijblijvend oriënteren op het assortiment met vele topmerken, modellen en kleuren.

U wilt geen scooter maar een elektrische fiets oftewel een E-bike? Momenteel hebben wij prachtige E-bikes van Paiggio, de WI Bike. Op de website kunt u deze bekijken, maar nog beter is de WI bike te komen bezichtigen bij ons in de showroom vlakbij Rotterdam.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Scooterwinkel | Rotterdam

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM