Tomos brommer kopen

Tomos brommer kopen met afbetaling mogelijkheid bij Tensen

Tomos brommer kopen waar u jarenlang met veel plezier op kunt rijden? Koop een krachtige Tomos brommer, betrouwbaar en snel. In de collectie van Tensen 2Wielers vindt u diverse soorten Tomos brommers. Welke u kiest hangt af van uw wensen. Zo kunt u kiezen voor budgetvriendelijke brommers, praktische modellen of een Tomos brommer in de juiste kleur.

Deze brommer modellen verschillen namelijk qua uitrusting en stijl. Zo kunt u bij Tensen 2Wielers kiezen uit:

Tomos brommer kopen? Bekijk en vergelijk onze modellen dan via de website.
Wilt u de brommers liever in het echt zien? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u u laten adviseren en een proefrit maken.

Tomos brommer kopen, kies voor luxe

Zoekt u een luxe Tomos brommer? Een Tomos scooter kopen met de beste garantie? Misschien is onze Tomos Luxe EX 25KM E4 de brommer die u zoekt? Deze scooter is bijvoorbeeld verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en in het rood. Ook hebben we de standaard uitvoering van deze Tomos brommer.

Tomos brommers staan in het algemeen bekend om de goede kwaliteit en lange levensduur. Tomos is dan ook niet voor niets al jaren en jaren hét snorfietsen merk in Nederland. Doordat de Tomos scooters niet harder gaan dan 25 km/uur kunt u heerlijk touren zonder helm en mag u gewoon op het fietspad rijden! (M.u.v. Amsterdam)
Nog meer luxe op het gebied van Tomos brommers vindt u in de 2-traps automaat. Dit zorgt ervoor dat de brommer zelf schakelt, en dat rijdt wel zo lekker! Op gebied van brandstofkosten zijn de Tomos brommers ook echte winnaars! U rijdt makkelijk 30 tot 35 met slechts een liter brandstof!

Kortom, het kopen van een Tomos Brommer is een goede keuze en een ware luxe op gebied van:

  • Motorpower
  • Levensduur
  • Rijplezier
  • Kosten

Meer over de kenmerken en prijzen kunt u bekijken op onze website. Indien u een Tomos brommer wilt kopen hebben wij ook eventueel bijpassende accessoires.

Tomos brommer kopen met financiering

Tensen 2Wielers biedt u de mogelijkheid een Tomos brommer te kopen met passende financiering. Hiervoor werken wij samen met ScooterFlex. Zo kunt u gespreid betalen. Heeft u niet direct het volledige bedrag tot uw beschikking? Een Tomos brommer kopen en het aankoopbedrag in een aantal maanden voldoen? Dat kan! Meer informatie over een financiering vindt u op onze website. Hier kunt u ook een berekening maken zodat u weet wat het kost.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Laat uw reactie achter
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM