Oostvoorne

Welke Tomos scooter koopt u?

Een Tomos scooter in Oostvoorne koopt u niet zomaar. U doet waarschijnlijk goed onderzoek van te voren. En misschien vraagt u wel om wat advies. Dingen waar u op moet letten bij het kopen van een scooter:

  • Verbruik
  • Uw eigen lengte
  • 2-takt of 4-takt?
  • Nieuw of gebruikt
  • Prijs

De ene keuze kunt u makkelijker zelf maken dan de andere. Bij sommige keuzes kan een beetje advies zeker geen overbodige luxe zijn, zeker wanneer u uw eerste scooter koopt. We bedoelen maar: een 2-takt of 4-takt?

2-takt scooters zijn vervuilender dan de 4-takt, dit door het verschil in brandstof, een 2-takt scooter rijdt op een mengsel van benzine en olie, 4-takt Tomos scooters rijden puur op euro 95 ongelood benzine. Het voordeel van een 2-takt motor is zijn eenvoud om eventueel zelf aan te sleutelen.

U koopt een Tomos scooter, maar welk model?

Daarbij past het ene merk u beter dan het andere. Tomos bijvoorbeeld, is een klassiek merk. Zij staan voor betrouwbaarheid, vrijheid en trendy. Daarbij komt dat de designs van de Tomos scooters duidelijk verschillen van de modellen van andere merken. Kijkt u zelf maar.
Wilt u een Tomos scooter kopen in de buurt van Oostvoorne? Bij Tensen 2Wielers kijken wij graag met u mee! We vertellen u alles over de verschillende modellen van Tomos scooters. Het ene model heeft een leuk detail als een mandje voorop en het andere model heeft technische voordelen zoals een elektrische- of Kickstarter. Waar kiest u voor?

Wat vindt u bijvoorbeeld van de “Tomos Roadie Retro E4”, retro in design maar modern in techniek!

Hoe u uw nieuwe scooter ook koopt, online of bij ons in de showroom in de omgeving van Oostvoorne, u krijgt de garantie en de kwaliteit die u mag verwachten van ons. Het kopen van Tomos scooters is zeker een betrouwbare keuze, zo bieden wij u voor velen modellen van Tomos wel 24 maanden garantie!

Als u bij ons langs komt in de showroom, staan we u graag te woord. We luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Hierop gebaseerd, laten we u enkele modellen zien en uiteraard proefritten maken. U moet natuurlijk wel eerst de scooter kunnen proberen!

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM