Tweedehands motorscooter kopen

Tweedehands motorscooter van goede kwaliteit en prijs kopen 

Tweedehands motorscooter kopen mét garantie? Zoekt u een betrouwbare scooterspeciaalzaak voor de aankoop van een tweedehands scooter? Een bezoekje aan onze showroom in ’s-Gravenzande is dan beslist de moeite waard. Wij selecteren de tweedehandsscooters, knappen deze op en zorgen ervoor dat zij weer veilig de weg op kunnen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze scooters, ook de tweedehandse scooters dat wij bij aankoop van een gebruikte motorscooter 6 maanden garantie bieden.
U kunt de tweedehands scooters niet alleen op onze website bekijken, maar u kunt ze ook zien, aanraken en proberen vanuit onze showroom.

Tensen 2Wielers is officieel dealer van verschillende merken! Dit betekent dat u bent verzekerd van een kwalitatieve scooter, maar ook van een beetje deskundig advies tijdens het kopen van een motorscooter.

Dankzij onze reputatie en officieel dealerschap weet u bij Tensen 2Wielers wat u koopt en loopt u geen risico op het kopen van een slechte motorscooter. Wij zijn niet voor niets een bekend begrip in de omgeving als het gaat om de verkoop van motorscooters. 

Tweedehands motorscooter kopen van verschillende top merken

Een tweedehands motorscooter kopen bij Tensen betekent een motorscooter van degelijke kwaliteit, garantie, een mooie prijs en een brede keuze:

Indien wenselijk kunt u bij ons een tweedehands scooter of motorscooter kopen met bijpassende accessoires. Zo hebben wij sloten, petten, dempers, jassen, mutsen en nog veel meer. Toch liever een nieuwe motorscooter kopen? Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment nieuwe scooters en motorscooters. Selecteer het door u gewenste merk en bekijk de modellen.

Tweedehands motorscooter kopen met optimaal rijcomfort

Als u een tweedehands motorscooter koopt, is de uitstraling vaak van belang. Houdt u van een stoere zwarte motorscooter? Liever een rode? Altijd al een Vespa motorscooter willen hebben of toch liever een Kymco?

Naast uitstraling is rijcomfort van belang. In onze showroom bent u van harte welkom om een proefrit te maken. Op deze manier kunt u kennis maken met het rijcomfort van de verschillende soorten motorscooters.

Wilt u advies bij uw aankoop? Ons team staat voor u klaar. 

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2019 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM