Tweedehands motorscooter kopen

Tweedehands motorscooter van goede kwaliteit en prijs kopen 

Tweedehands motorscooter kopen maar dan mét garantie? Koop een tweedehands scooter met garantie voor de toekomst. Niks is zo vervelend als halverwege je rit niet meer verder kunnen rijden, gevolgd door een torenhoge rekening! 

Tensen 2Wielers is de betrouwbare scooterspeciaalzaak voor de aankoop van een tweedehands scooter. Een bezoekje aan onze showroom in ’s-Gravenzande is beslist de moeite waard.

Voordat wij een scooter te koop zetten, selecteren wij de kwalitatieve tweedehandsscooters. Ook knappen wij deze uiteraard helemaal op voordat de scooter klaar is voor de verkoop. We zorgen ervoor dat zij 100% veilig de weg op kan. Bij Tensen 2Wielers zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze scooters, ook de tweedehands scooters, dat wij bij aankoop van een gebruikte motorscooter 6 maanden garantie bieden.
Via de website kunt u alvast het aanbod van tweedehands scooters bekijken. Verder bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u onze scooters bekijken en proberen!

Tensen 2Wielers is officieel dealer van verschillende merken! Dit betekent dat u bent verzekerd van een kwalitatieve scooter, maar ook van een beetje deskundig advies tijdens het kopen van een motorscooter.

Dankzij onze reputatie en officieel dealerschap weet u bij Tensen 2Wielers wat u koopt en loopt u geen risico op het kopen van een slechte motorscooter. Wij zijn niet voor niets een bekend begrip in de omgeving als het gaat om de verkoop van motorscooters. 

Tweedehands motorscooter kopen van verschillende top merken bij Tensen 2Wielers

Een tweedehands motorscooter kopen bij Tensen betekent een motorscooter van degelijke kwaliteit, garantie, een mooie prijs en een brede keuze:

Indien wenselijk kunt u bij ons een tweedehands scooter of motorscooter kopen met bijpassende accessoires. Zo hebben wij sloten, petten, dempers, jassen, mutsen en nog veel meer. Toch liever een nieuwe motorscooter kopen? Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment nieuwe scooters en motorscooters. Selecteer het door u gewenste merk en bekijk de modellen.

Tweedehands motorscooter kopen met optimaal rijcomfort

Ook bij het kopen van een tweedehands motorscooter is de uitstraling vaak van belang. Houdt u bijvoorbeeld van een motorscooter met een stoer karakter? Een klassiek vespa rode scooter? Of kiest u toch liever voor een Kymco?

Niet alleen uitstraling is van belang bij het kopen van een tweedehands scooter, ook rijcomfort is uiteraard een belangrijk punt. Komt u eens langs in onze showroom? Dan kunt u de verschillende scooters eens uitproberen. Maak een vrijblijvende proefrit! Door zelf de verschillende scooters te ervaren kunt u een betere keuze maken voor dat u een scooter aanschaft!

Wilt u advies bij uw aankoop? Ons team staat voor u klaar. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Tweedehands motorscooter kopen

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM