Tweedehands motorscooter kopen

Tweedehands motorscooter kopen van goede kwaliteit en mét garantie bij Tensen 2Wielers 

Tweedehands motorscooter kopen mét garantie? Op zoek naar een betrouwbare scooterspeciaalzaak waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod betrouwbare en goede motorscooters? Dan is een bezoek aan de website of showroom van Tensen 2Wielers beslist de moeite waard. Tensen 2Wielers is namelijk officieel dealer van bekende motorscootermerken en houdt zich bezig met verkoop van zowel nieuwe als gebruikte scooters en motorscooters. Als u een tweedehands motorscooter gaat kopen is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit. Goede garantie en onderhoud is van belang. Een tweedehands motorscooter van Tensen 2Wielers is goed onderhouden en volledig gekeurd. Bij ons weet u wat u koopt en loopt u geen risico’s. Wij zijn niet voor niets een bekend begrip in de omgeving als het gaat om scooters en motorscooters. 

Tweedehands motorscooter kopen van verschillende merken

Indien u een tweedehands scooter wilt kopen kunt u bij ons kiezen uit verschillende merken. Naast motorscooters hebben wij scooters van:

Indien wenselijk kunt u bij ons een tweedehands scooter of motorscooter kopen met bijpassende accessoires. Zo hebben wij sloten, petten, dempers, jassen, mutsen en nog veel meer. Toch liever een nieuwe motorscooter kopen? Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment nieuwe scooters en motorscooters. Selecteer het door u gewenste merk en bekijk de modellen.

Tweedehands motorscooter kopen met optimaal rijcomfort

Als u een tweedehands motorscooter gaat kopen is de uitstraling van belang. Houdt u van een stoere zwarte motorscooter? Liever een rode? Altijd al een Vespa motorscooter willen hebben of toch liever een Kymco? Naast uitstraling is rijcomfort van belang. In onze showroom bent u van harte welkom om een proefrit te maken. Op deze manier kunt u kennis maken met het rijcomfort van de verschillende soorten motorscooters. Wilt u advies bij uw aankoop? Ons team staat voor u klaar. 

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2019 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM