Tweedehands-scooters
Rotterdam

Uw tweedehands motorscooter koopt u vlak bij Rotterdam

U zoekt een winkel in de buurt van Rotterdam, waar u tweedehands motorscooters kunt kopen? Bij Tensen 2 Wielers koopt u tweedehandsmotorscooters mét garantie. Wij knappen een motorscooter volledig op in de stijl van het merk. 

Tweedehands motorscooters zonder nadelen bij Tensen 2Wielers

Hét voordeel van het kopen van een tweedehandsmotorscooter is uiteraard de prijs. Hét nadeel is vaak het risico. Het risico van schade oplopen. Bij Tensen 2Wielers nemen wij dit risico voor u weg. We lopen de gehele motorscooter na en zorgen ervoor dat hij functioneert als een nieuwe motorscooter als u deze besluit te kopen. Wist u al dat u 6 maanden garantie van ons krijgt als u een tweedehands motorscooter bij ons koopt? Zo kunt u gewoon genieten van het rijden in Rotterdam en omgeving!

De volgende vraag luidt dan: wat voor een motorscooter mag het zijn? Gaat u voor een stoere versie van Aprilia? Of wat denkt u van een Piaggio? Stijlvol en comfortabel. We helpen u graag kiezen uit onze vele tweedehands motorscootermodellen. Onze collega’s weten alle ins en outs van elk merk en elk model. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies, vervolgens kunt u uiteraard een proefrit maken, in de buurt van Rotterdam, om zelf te ervaren hoe de motorscooter rijdt. 

Weet u al precies welke motorscooter u graag koopt? En bestelt u deze net zo graag vanuit huis? Dan schaft u uw nieuwe tweedehands motorscooter eenvoudig aan via de webshop. 

Tweedehands motorscooters koopt u als nieuw bij Tensen 2 Wielers

We zetten de voordelen van het kopen van tweedehands motorscooters voor u op een rij:

  • 6 maanden garantie
  • gecertificeerde dealer van de bekendste merken
  • Top-monteurs 
  • Persoonlijk advies in onze showroom 

Mogen wij u binnenkort, met een kop koffie in de hand, meenemen in onze tweedehands motorscooter wereld? We laten u graag alle pareltjes in onze showroom, in de buurt van Rotterdam zien.
 

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM