Tweedehands scooters verkrijgbaar bij Tensen 2Wielers
Tweedehands scooter

Bent u op zoek naar een tweedehands scooter?

Heeft u al eens rondgekeken naar een nieuwe scooter maar wilt u toch liever voor een tweedehands scooter gaan? Dan is het belangrijke dat u naar een betrouwbare scooterdealer gaat. Bij Tensen 2wielers bieden we een ruim assortiment aan met de best onderhouden tweedehands scooters tegen een scherpe prijs. Wij zijn een officieel gecertificeerde dealer van verschillende topmerken en bieden naast nieuwe scooters ook vele tweedehands scooters aan. U koopt bij ons altijd een betrouwbare en veilige scooter die goed onderhouden is. Bent u benieuwd naar het assortiment? Bekijk onze tweedehands scooters meteen online en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Tweedehands scootermerken die wij verkopen

Bij Tensen 2wielers bieden we een ruim assortiment aan verschillende merken tweedehands scooters. Ons aanbod tweedehands scooters kan per dag verschillen dus houdt goed onze website in de gaten zodat u geen scherpe deals misloopt. Staat er vandaag geen scooter voor u bij? Dan wellicht morgen! De onderstaande merken tweedehands scooters zijn te vinden in ons assortiment:

Tweedehands scooters in perfecte staat

Bij Tensen 2wielers zorgen we ervoor dat elke tweedehands scooter goed onderhouden is. Onze tweedehands scooters worden nagekeken op allerlei verschillende fronten en worden dan ook streng gecontroleerd op de volgende onderdelen:

  • Staat van onderhoud
  • Gebreken
  • Onderdelen
  • Schade
  • Veiligheid

Zo bent u verzekerd van een tweedehands scooter van de beste kwaliteit. Pas wanneer al deze onderdelen voldoen aan de eisen voegen we de scooter toe aan het assortiment. Wist u al dat we bij Tensen 2wielers ook reparaties en onderhoud uitvoeren? Zo kunt u voor al uw vragen rondom scooters terecht bij Tensen 2wielers.

Interesse in een tweedehands scooter?

Heeft u interesse in een tweedehands scooter? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:00 en 18:00. Tensen 2wielers staat klaar om u de beste tweedehands scooter te leveren.  Genieten van de voordelen en het comfort van een scooter? Kom bij ons langs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Tweedehands scooter

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service