Tweedehands scooters verkrijgbaar bij Tensen 2Wielers
Tweedehands scooter

Tweedehands scooter kopen? Bekijk ons aanbod! 

Heeft u al eens rondgekeken naar een nieuwe scooter maar wilt u toch liever voor een tweedehands scooter gaan? Dan is het belangrijk dat u naar een betrouwbare scooterdealer gaat. Bij Tensen 2wielers bieden we een ruim assortiment scooter occasions  aan  tegen een scherpe prijs. Wij zijn een officieel gecertificeerde dealer van verschillende topmerken en bieden naast nieuwe modellen ook een gevarieerd aanbod aan tweedehands scooters. U koopt bij ons altijd een betrouwbare en veilige scooter die goed onderhouden is. Bent u benieuwd naar het assortiment? Bekijk onze selectie meteen online en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

Tweedehands scootermerken die wij verkopen 

Bij Tensen 2wielers bieden we een ruim assortiment aan verschillende merken. We begrijpen dat de keuze van een tweedehands scooter persoonlijk is en variëren ons aanbod om aan ieders wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar iets voor stedelijke mobiliteit, lange afstanden, of een sportief model, wij hebben iets voor u. Ons aanbod kan per dag verschillen, dus hou onze website in de gaten voor de laatste updates en mis geen enkele kans op een fantastische deal. Staat er vandaag geen scooter voor u bij? Dan wellicht morgen! De onderstaande merken zijn regelmatig te vinden in ons assortiment: 

Tweedehands scooter kopen in perfecte staat 

Bij Tensen 2wielers zorgen we ervoor dat elke tweedehands scooter goed onderhouden is. Elk voertuig ondergaat een grondige inspectie om te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen. We controleren niet alleen de mechanische staat, maar kijken ook naar de aspecten zodat uw toekomstige scooter er niet alleen goed uitziet maar ook uitstekend presteert. Onze voertuigen worden nagekeken op allerlei verschillende fronten en worden dan ook streng gecontroleerd op de volgende onderdelen: 

  • Staat van onderhoud 
  • Gebreken 
  • Onderdelen 
  • Schade 
  • Veiligheid 

Zo bent u verzekerd van een voertuig van de beste kwaliteit. Pas wanneer al deze onderdelen voldoen aan de eisen voegen we de scooter toe aan het assortiment. Wist u al dat we bij Tensen 2wielers ook reparaties en onderhoud uitvoeren? Zo kunt u voor al uw vragen rondom scooters terecht bij ons. 

Interesse in een tweedehands scooter? 

Heeft u interesse in een tweedehands scooter kopen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:00 en 18:00. Tensen 2wielers staat klaar om u de beste scooter te leveren. Genieten van de voordelen en het comfort van een scooter? Kom bij ons langs. Met onze brede kennis van verschillende scootermerken en modellen, gecombineerd met jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte scooter die past bij uw rijstijl en budget. Ervaar de vrijheid en het plezier van rijden met de zekerheid van een betrouwbare en veilige aankoop bij Tensen 2wielers. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Tweedehands scooter

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service