tweedehands-kymco-scooter
Kymco

Koop uw tweedehands Kymco bij Tensen 2wielers

Bent u op zoek naar een tweedehands scooter van het merk Kymco? Zoek dan niet verder en bekijk onze opties. Kom langs in onze showroom of bekijk het assortiment tweedehands scooters direct online. Tensen 2wielers is een speciaalzaak in diverse motorvoertuigen zoals brommers, crossers, snorfietsen en natuurlijk scooters. Daarbij zijn we een officieel gecertificeerde dealer van verschillende merken scooters. We bieden niet alleen nieuwe scooters aan maar ook een ruim assortiment tweedehands scooters van verschillende merken zoals Kymco. Al onze tweedehands scooters worden goed gekeurd voordat ze in de verkoop gaan. Wij willen onze klanten alleen een goede scooter verkopen. Een scooter die goed onderhouden en veilig is. Wilt u een scooter kopen maar niet de volle pond betalen? Bekijk dan onze tweedehands scooters en ontdek de mogelijkheden.

Kwalitatief sterke tweedehands scooters

Zoals we al aangaven worden al onze tweedehands scooters op voorhand getest op verschillende fronten. Zo weten we precies hoe de huidige staat van een tweedehands scooter is en kunnen we hierop controleren. Bij Tensen 2wielers beoordelen we tweedehands scooters erg streng op de volgende eisen:

  • Gebreken
  • Schade
  • Veiligheid
  • Huidige staat

Al deze punten moeten voldoen aan onze strenge eisen voordat een scooter in de verkoop kan. Dit geld voor elk type en elk merk tweedehands scooter. Zo krijgt u altijd een Kymco scooter die in perfecte staat is.  

Reparatie en onderhoud aan uw Kymco scooter bij Tensen 2wielers

Naast het aanbieden van nieuwe en tweedehands scooters zijn we bij Tensen 2wielers ook gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van scooters. Zo bieden we een ruim assortiment aan verschillende onderdelen zodat we elke scooter kunnen maken en elk probleem op kunnen lossen. Ons vakkundige personeel heeft al jaren ervaring met het opknappen en onderhouden van scooters zodat u zeker weet dat uw scooter veilig is.

Meer weten over onze tweedehands scooters?

Wilt u meer weten over onze tweedehands scooters? Neem dan contact op met Tensen 2wielers en vraag het onze specialisten. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen over nieuwe en tweedehands scooters van alle merken zoals Kymco.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Tweedehands scooter | Kymco

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service