Vespa motorscooter met meer power, cc en snelheid
Vespa motorscooter

Vespa motorscooter met meer power, cc en snelheid

Vespa motorscooter aanschaffen? Een mooie, hippe en snelle motorscooter die optimaal rijcomfort biedt? Kom dan voor een proefrit naar Tensen 2Wielers. Als officieel dealer van Vespa bieden wij verschillende type motorscooters aan. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte en bieden uitsluitend de beste kwaliteit. Naast Vespa hebben wij nog diverse andere merken in onze showroom staan. Ons team beschikt over de benodigde kennis en ervaring en helpt u graag bij het maken van uw keuze. Wij geven eerlijk advies. Uiteraard kunt u bij ons een proefrit maken op verschillende motorscooters. Op deze wijze kunt u meer te weten komen over het rij- en zitcomfort. Wilt u online alvast een vergelijking kunnen maken? Breng dan een bezoekje aan onze website. Hier kunt u de verschillende modellen van een Vespa motorscooter bekijken.

Vespa motorscooter met meer power

Bent u een echte Vespa liefhebber? Wilt u een sneller model dan een snor- of bromscooter? Dan is de stoere Vespa motorscooter beslist iets voor u. Een Vespa motorscooter heeft:

  • Meer cc’s
  • Meer power
  • Meer snelheid

Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor langere afstanden. Een Vespa motorscooter beidt niet alleen optimaal rijcomfort maar ook nog eens een prachtig design. Deze modellen zijn tot in de puntjes afgewerkt. Doordat de Vespa al jarenlang een wereldwijd icoon is behoud deze beslist zijn waarde.

Benieuwd naar de modellen die wij kunnen leveren? Wilt u een Vespa motorscooter naar wens laten pimpen? Kom bij ons langs of neem contact op. Wij laten u graag kennis maken met de verschillende modellen en vele mogelijkheden.

Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM