Vlaardingen

Vespa scooter kopen vlakbij Vlaardingen met een eigen look?

Vespa scooter kopen in de buurt van Vlaardingen met een eigen look? Bent u een echte Vespa liefhebber? Kom dan naar Tensen 2Wielers in de buurt van Vlaardingen. Tensen 2Wielers Westland mag met trots zeggen dat zij door Piaggio Nederland gekwalificeerd zijn als Premium Motorscooter dealer voor de regio Zuid-Holland en dus ook Vlaardingen. Ons team beschikt dan ook over de benodigde deskundigheid en technische kennis als het gaat om Vespa’s. Vespa is één van de meest bekende scooters. Door het Italiaanse design en de historie van het merk hebben deze scooter iets extra. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een Vespa scooter kopen in de buurt van Vlaardingen? Kom langs in de winkel voor meer informatie of bekijk onze website.

Op maat gemaakte Vespa scooter kopen vlakbij Vlaardingen

Een op maat gemaakte Vespa scooter kopen in de buurt van Vlaardingen? Wilt u een Vespa met een bepaalde look? Graag passen wij een Vespa geheel naar uw wensen aan. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende:

  • Kleuren
  • Modellen
  • Typen
  • Materialen
  • Teksten

Wij passen de scooter speciaal voor u aan. Bijvoorbeeld met een bijzonder zadel en originele merkaccessoires als een passend windscherm. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom vlakbij Vlaardingen om de verschillende kleurstalen en/of voorbeeld scooters te bekijken.

Vespa scooter samenstellen voor het kopen

Met de Vespa Configurator kun je vanachter je schermpje in Vlaardingen zien hoe jouw zelf samengestelde Vespa er uit komt te zien voor het kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom vlakbij Vlaardingen.

Vespa scooter kopen van de Piaggio Group

Is het uw droom in Vlaardingen om een prachtige Vespa scooter te kopen? Kom dan bij ons langs in de buurt van Vlaardingen. De Vespa’s van Tensen 2Wielers zijn een bekend begrip in Vlaardingen en omgeving. Vespa is ook wel het paradepaardje van de Piaggio Group en onderscheidt zich van de rest door het prachtige design, de unieke uitvoeringen en modieuze kleuren. De nieuwe Vespa’s worden ook wel gecombineerd door de klassieke look van vroeger met moderne strakke designs van nu. Deze worden overal herkend. Wilt u ook een prachtige Vespa scooter kopen? Kies voor hét meest trendy scootermerk uit Italië en kom bij ons langs in de buurt van Vlaardingen.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Vespa scooter kopen | Vlaardingen

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM