Vespa scooter kopen bij Tensen 2Wielers in de buurt van Zuid-Holland voor kwaliteit, prachtig design en optimaal rijcomfort.
Zuid-Holland

Vespa scooter kopen bij Tensen 2Wielers in de buurt van Zuid-Holland voor kwaliteit, prachtig design en optimaal rijcomfort.

Vespa scooter kopen bij een officiële Vespa dealer in de buurt van Zuid-Holland? Een tweedehands, nieuwe of custom made Vespa scooter? Tensen 2Wielers is de Vespa dealer van Zuid-Holland en omgeving. Wij zijn namelijk door Piaggio Vespa BV Nederland gekwalificeerd als Premium dealer voor de gehele regio Zuid-Holland. En daar zijn wij trots op. Indien u een Vespa scooter wilt kopen in de buurt van Zuid-Holland moet u dus beslist bij ons zijn. Ons team beschikt over de benodigde technische kennis en deskundigheid op het gebied van (motor) scooters. Wilt u advies over de verschillende soorten? Een proefrit maken op verschillende modellen en uitvoeringen? U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom. Hier staan onze adviseurs voor u klaar en laten u kennis maken met de wereld van Vespa’s.

Populaire Vespa scooter

De Vespa scooter is een populaire scooter die vandaag de dag niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is. Bij ons in de omgeving van Zuid-Holland, de rest van Nederland en buitenland is dit Italiaanse merk zeer geliefd. Dit komt o.a. door:

  • Klassieke look
  • Moderne afwerkingen
  • Klassieke karakter
  • Optimaal comfort
  • Kwaliteit

Door de kwaliteit gaan deze scooters jarenlang mee. Daarnaast behouden ze hun waarde. Kortom: alles wat u in een scooter zoekt combineert een Vespa.

Vespa scooter modellen

Tensen 2Wielers in de buurt van Zuid-Holland biedt verschillende modellen Vespa scooters aan. Ieder model is vrijwel in elke kleur te leveren. Uiteraard hebben we ook een standaard collectie op voorraad. Deze collectie kunt u online of in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland bekijken. Liever een Vespa scooter die volledig naar wens gestyled wordt? Kies dan voor een custom made Vespa! Op deze wijze kunt u zelf uw droomscooter ontwerpen.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM