Informatie

Vespa Primavera 50 S 75th E5 ( 25KM )

De Vespa Primavera 50cc is uitgevoerd met een nieuwe één cilinder 4-takt, 3 kleppen euro 5 motorblok welke is voorzien van een elektrische injectie.
Vespa viert 75-jarig bestaan met speciale serie

EEN UNIEK AANBOD OM EEN LEGENDE TE VIEREN DIE ONZE VERANDERENDE LEVENSSTIJL AL MEER DAN 75 JAAR BEGELEIDT!
Een speciaal gecreëerde uitvoering voor de 75e verjaardag: een exclusieve kleurstelling, speciale afwerkingen, een nieuw zadel en verchroomde bagagedrager voor een speciaal voor de scooter ontworpen tas.
Let op de 50cc uitvoering heeft geen 4.3” TFT-kleurenscherm (de Primavera 125cc, GTS 125cc en de GTS 300cc hebben dit wel)

Om de exclusiviteit van deze speciale verjaardagsserie te accentueren, wordt elke Vespa 75th bovendien geleverd met een Welkomstpakket dat een stijlvolle Italiaanse jacquard-zijden sjaal met handgenaaide zomen bevat, een vintage stalen Vespa-plaatje, een persoonlijk gebruikersboek en acht ansichtkaarten voor verzamelaars met foto’s uit de acht decennia van de Vespa-geschiedenis.

Voor meer informatie of mogelijkheden bent u van harte welkom bij ons in de showroom.

Tensen Tweewielers bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden, op de vespa Primavera 75th 25km krijgt u 20% korting als u deze besteld voor 28-01-2023 ( voor € 299,- meer prijs heeft u hem in 45KM )  ( LET OP!!! OP=OP  1 per klant )

Specificaties

Vespa Primavera 50 S 75th E5

MerkVespa
TypePrimavera
Garantie24 maanden
Bouwjaar2023

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service