Naaldwijk

Motorscooter in Naaldwijk kopen bij Tensen 2Wielers

Motorscooter kopen in Naaldwijk, doet u bij een officiële dealer en een winkel met ervaring. Tensen 2 Wielers heeft een showroom in de buurt van Naaldwijk waar u altijd welkom bent voor passend advies en een proefritje. Heeft u onderdelen nodig voor uw motorscooter? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop.

Aanbod van motorscooters in de buurt van Naaldwijk

Betreffende de motorscooters kiest u bij Tensen 2Wielers tussen nieuwe- en tweedehandse scooters.Ook de tweedehands motorscooters zijn bij Tensen altijd gegarandeerd van kwaliteit. Als officiële dealer van grote merken, weten wij als geen ander hoe we welke scooter moeten onderhouden of repareren. Een tweedehands optie is dus budgetvriendelijk maar zeker niet slecht van kwaliteit. Komt u deze refurbished scooters bekijken in de showroom vlakbij Naaldwijk?

Naar welk merk bent u op zoek? In onze showroom vindt u onder andere:

Motorscooter bekijken in onze showroom vlakbij Naaldwijk

Motorscooter kopen voor mooie rondjes in Naaldwijk? Of om mee naar het werk of school te rijden? Koop nu uw scooter bij Tensen 2Wielers. U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom. Ons team staat hier voor u klaar om u te helpen met het vinden van een motorscooter welke voor 100% past bij u. Een scooter in uw lievelingskleur? Voorkeur voor een merk? Of zoekt u iets bijzonders, bijvoorbeel een uniek zadel?

Tensen 2Wielers biedt tevens de mogelijkheid om een motorscooter te laten maken met een eigen look. Hierdoor zijn wij o.a. een bekend begrip geworden voor klanten die een Motorscooter in Naaldwijk willen kopen met een eigen look. Kom langs en bekijk de mogelijkheden. Tevens kunt u enkele voorbeelden op onze nieuwe website bekijken.

Motorscooter met een eigen look

Een motorscooter in Naaldwijk met een eigen look kopen? Bij Tensen 2Wielers zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het ‘pimpen’ van uw zadel. U heeft keuze uit:

  • Leer
  • Kleur
  • Print
  • Tekst

Verder kunt u de originele merkaccessoires zoals valbeugels of windschermen aan (laten) passen. Tensen spuit indien gewenst de scooter in elke gewenste kleur. Altijd al een roze motorscooter willen hebben? Of liever legerprint? U kunt het zich niet zo gek bedenken en wij maken het.

Benieuwd of uw wens voor een motorscooter ook realiseerbaar is? Kom dan gerust bij ons langs of neem contact met ons op.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Motorscooter | Naaldwijk

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM