Motorscooters brengen u snel van A naar B in de buurt van Rijswijk en omgeving
Rijswijk

Motorscooters brengen u snel van A naar B in de buurt van Rijswijk en omgeving

Motorscooters om files voorbij te kunnen gaan? Lekker rond kunnen toeren en snel van A naar B kunnen gaan? Zoekt u een motorscooterspecialist in de buurt van Rijswijk? Tensen 2wielers heeft verschillende merken en modellen motorscooters staan in de showroom in de buurt van Rijswijk. Ook bieden wij regelmatig occasions aan. Wij hebben meer dan 150 verschillende modellen motorscooters, scooters & bromfietsen van verschillende merken direct op voorraad en meer dan 30.000 onderdelen. Ook bijpassende accessoires kunnen wij leveren. Een scherm om uzelf te beschermen tegen wind en regen? Een bijpassende helm? Wij leveren het allemaal! Via onze website bieden wij de mogelijkheid onze collectie te bekijken en bestellen. Liever eerst een proefrit maken? Kom dan bij ons langs. Wij zorgen ervoor dat de door u gewenste motorscooter klaar staat zodat u deze kunt proberen.

Praktische en mooie motorscooters

Naast grote buitenlandse steden worden ook hier in de buurt van Rijswijk en de rest van Nederland steeds meer gebruik gemaakt van motorscooters. Motorscooters zijn namelijk een praktische oplossing om het drukke verkeer voorbij te kunnen gaan. Daarnaast bieden ze een leuke manier van rijden. Steeds meer weggebruikers kiezen voor het fijne weggedrag van motorscooters. Ten opzichte van normale motorfietsen bieden motorscooters de volgende voordelen:

  • Meer comfort
  • Opbergruimte onder het zadel
  • Gemakkelijk in de omgang

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een motorscooter.

Vespa motorscooters

In onze showroom in de buurt van Rijswijk mogen de Vespa motorscooters beslist niet ontbreken. Wereldwijd is Vespa een geliefd merk onder de scooters en motorscooters. Wilt u een motorscooter kopen zonder dat u een motorrijbewijs nodig heeft? Dan is de Piaggio MP3 beslist iets voor u. Automobilisten met een B-rijbewijs mogen en kunnen deze ultramoderne motorscooter besturen. Op zoek naar een veilige en wendbare oplossing om snel van A naar B te gaan? Kom langs bij Tensen 2wielers in de buurt van Rijswijk voor een ruime collectie motorscooters.

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2020 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM