Zuid-Holland

Piaggio motorscooter kopen? Kom voor een proefrit naar Tensen 2Wielers in de buurt van Zuid-Holland

Luxe Piaggio motorscooter aanschaffen om dagelijks mee naar uw werk in de buurt van Zuid-Holland te gaan? Op zoek naar een Piaggio motorscooter voor de ‘fun’? Kom dan naar de Piaggio dealer van Zuid-Holland en omgeving. Tensen 2Wielers is officieel dealer van dit bekende merk en heeft verschillende modellen motorscooters op voorraad. In onze fijne showroom in de buurt van Zuid-Holland bent u van harte welkom om de verschillende modellen te bekijken. Uiteraard kunt u ook een proefrit maken. Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring kunnen wij beslist een passend model leveren. Wilt u geen nieuwe maar een tweedehands Piaggio motorscooter? Ook dat leveren wij!

Piaggio motorscooter MP3

De Piaggio motorscooter MP3 is een bekend en populair model door de verschillende voordelen. Zo heeft u geen motorrijbewijs nodig, zijn deze motorscooters laag in brandstofverbruik, bieden ze optimaal rijcomfort en bevatten ze strakke designs. Afhankelijk van uw wensen kunt u in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland kiezen uit verschillende modellen zoals:

Uiteraard zijn dit nog niet al onze modellen motorscooters. Benieuwd wat wij nog meer kunnen leveren? U bent van harte welkom in onze showroom in de buurt van Zuid-Holland. Ontdek de voordelen van deze prachtige modellen en kom bij ons langs.

Piaggio MP3 500 LT Business ABS/ASR Blue

Eén van de bekende modellen Piaggio motorscooters die wij verkopen vanuit onze showroom in de buurt van Zuid-Holland is de Piaggio MP3 500 LT Business ABS/ASR Blue. Dit is een luxe motorscooter van Piaggio die zeer geschikt is voor woon-werkverkeer. Met de 500cc motor met 29.5 kW (40,1 CV) a 7,250 rpm en een brandstof tank van 12 liter (incl 1,8 liter reserve) en standaard ABS/ASR is deze zeer populair. Kom gerust bij ons langs in de buurt van Zuid-Holland voor een proefrit.

Neem contact op

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Stel uw vraag

Piaggio motorscooter | Zuid-Holland

Direct contact

Heeft u vragen?

Vul uw contactgegevens in
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
akrapovic-piaggio-MP3-beverly-500-den-haag-amsterdam-naaldwijk-poeldijk
Tekst - garantie

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes

Instagram

Tekst - logos onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

Copyright © 2022 Tensen 2 Wielers Westland | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM