Informatie

Iedereen heeft wel eens de pech gehad om een kras of steenslagschade te ontdekken op de verder smetteloze lak! Deze ergernissen treden normaal gesproken op bij dagelijks gebruik, maar kunnen soms  ook worden veroorzaakt door anonieme derden. Het basisfeit blijft echter dat deze kleine krasjes de algehele look verstoren en ook knagen aan je geweten. In de meeste gevallen kunnen verfstiften worden gebruikt voor een snelle en gemakkelijke methode voor effectieve reparatie. De meeste gangbare kleuren werden vroeger geproduceerd door PIAGGIO , maar ze hebben de productie een tijdje geleden stopgezet.

 

Om dit tekort te verminderen hebben we besloten om deze kleine helpers zelf te produceren in alle gangbare originele PIAGGIO lakkleuren en codes. De kleurcode (bijv. 544 ) van het lakwerk van uw scooter is te vinden op het VIN-plaatje of de voertuigdocumenten.

 

Afhankelijk van uw type verf moet er soms een laag blanke lak worden aangebracht nadat de oorspronkelijke laag reparatielak goed is opgedroogd. Voor metallic lakwerk is een speciaal soort blanke lakverf nodig: (#61075100), voor mat lakwerk nog een: (#61075000). Normale verfsoorten hebben deze extra laag blanke lak niet nodig.

 

Let op : Het te repareren lakgebied moet eerst grondig worden ontdaan van vuil en vet. Voordat u de verfstick op het beschadigde gebied aanbrengt, test u de compatibiliteit op een verborgen deel van het lakwerk.

Specificaties

Lakstift voor Vespa Groen, Bosco 349/A

MerkVespa

Relevante artikelen

Soortgelijke producten

tensen-tweewielers-team

6 maanden garantie op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service