Gebruikte scooters koopt u bij dé scooterspecialist van Poeldijk en omgeving: Tensen 2wielers
Poeldijk

Gebruikte scooters koopt u bij dé scooterspecialist van Poeldijk en omgeving: Tensen 2wielers

Gebruikte scooters bekijken, vergelijken en proberen in de buurt van Poeldijk? Voor een enorme voorraad gebruikte scooters, eerlijk advies en scherpe prijzen komt u naar Tensen 2wielers in de buurt van Poeldijk. Wij hebben een gevarieerd assortiment met gebruikte scooters die zeer zorgvuldig zijn uitgezocht. Onze collectie is mooi en betrouwbaar. Voor levering worden de scooters nauwkeurig gekeurd en onderhouden zodat u er jarenlang rijplezier van zult hebben. Zorgeloos rijden staat bij ons centraal. Benieuwd welke soorten gebruikte scooters wij op voorraad hebben? Raadpleeg dan onze website. Hier staan onze occasions van verschillende merken waaronder Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en Tomos. Ook bent u welkom in onze showroom in de buurt van Poeldijk. Hier kunt u alle modellen bekijken en helpen wij u graag verder.

Gebruikte scooters verzekeren

Ook gebruikte scooters moeten goed verzekerd worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarnaast moet diefstal goed gedekt zijn. Tensen 2wielers raad de goedkope Brommerverzekering van Unigarant aan! Deze verzekering voor zowel nieuwe als gebruikte scooters is niet alleen voordelig maar bied ook complete en uitgebreide dekking. Mede hierdoor kiezen veel van onze klanten in Poeldijk en omgeving voor deze goede verzekering. Twijfelt u nog? Wij hebben de volgende voordelen op een rij gezet:

  • Uitgebreide dekking
  • Pechhulp
  • Volledige aanschafwaardegarantie
  • Aanvullende ongevallenverzekering voor opzittende
  • No-claimkorting oplopend tot 75%

Indien u bij ons langs komt in de buurt van Poeldijk geven wij u hier graag meer informatie over. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar.

Gebruikte scooters proberen?

Wilt u een proefrit maken op gebruikte scooters? Kom dan langs in de showroom van Tensen 2wielers in de buurt van Poeldijk. Hier staan onze verschillende soorten gebruikte scooters gepresenteerd. Wilt u graag advies bij het aanschaffen van een scooter? Ons team heeft veel ervaring in het vak met verschillende soorten en merken scooters. Graag zetten wij dit in om voor u een passende scooter te vinden. Graag tot ziens bij Tensen 2wielers!

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Laat uw reactie achter
Garantie tekst

6 maanden garantie
op reparaties!

Wij zijn officieel merkdealer van Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Kymco en
Tomos en leveren standaard met fabrieksgarantie.

Lees meer over onze service

Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland
Logo's onderaan pagina
Tensen 2 Wielers Westland logo
Tensen 2 Wielers Westland

© Tensen 2 Wielers Westland 2021 Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Site index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM